Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zaujíma vás, čo sa stalo s hlavnými hrdinami zo seriálu Alf? Dnes vyzerajú takto!
Zdielať na

Zaujíma vás, čo sa stalo s hlavnými hrdinami zo seriálu Alf? Dnes vyzerajú takto!

Zdroj: Tumblr.com

Kam sa podel Willie?

Anne Schedeen - Kate Tanner

​Scheduen zanechala hereckú kariéru po skončení seriálu ALF. Okrem niekoľkých epizód Sudkyne Amy, ste už od začiatku 90. rokov nemohli vidieť túto herečku na televíznych obrazovkách. Namiesto toho sa vrhla na interiérový dizajn. Pred rokom a pol však využila svoju dávnu slávu a stala sa veľvyslankyňou charitatívnej organizácie.

Max Wright - Willie Tanner

​Žiadna iná hviezda seriálu ALF, vrátane samotnej bábky, nemala fascinujúcejšiu následovnú kariéru, ktorá však bola poznačená vzostupmi, ale aj pádmi. Wright účinkoval v seriáli Norm Macdonald v rokoch 1999-2001. Neskôr bol nominovaný na cenu Tony za výkon na Broadwayi v hre Ivanov. Potom vystupoval v Shakespearovi v parku. Avšak v tom čase sa zaplietol do drogového škandálu.

Benji Gregory - Brian Tanner

​Gregoryho rodné meno je Benjamin Gregory Hertzberg. Pred kameru ho postavili vo veľmi mladom veku a objavil sa v mnohých televíznych reklámach. V roku 1985, chvíľu pred seriálom ALF, získal rolu v inom sitcome s názvom Fenster Hall. Bohužiaľ, táto komédia nikdy nezaznamenala veľký úspech. Gregory neskôr priznal: "Bola to úľava... Nechcel som pracovať v niekoľkých šou naraz a nič z toho neľutujem." Po absolvovaní Umeleckej akadémie v San Franciscu sa Gregory pripojil k námorníctvu a v roku 2005 sa usadil v Arizone.

ALF

​Nemôžeme prehliadnuť ani samotného mimozemšťana. Táto postava sa za ostatné tri desaťročia objavila v niekoľkých televíznych reláciách a reklamách. Michu Meszaros, muž vo vnútri chlpatého obleku, zomrel pred dvoma rokmi vo veku 76 rokov. Paul Fusco, tvorca a bábkar, pokračuje v práci.

Súvisiace články

Najčítanejšie