Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ako sa zmenili a čo dnes robia? Pozrite sa na hercov z trilógie Krstný otec!
Zdielať na

Ako sa zmenili a čo dnes robia? Pozrite sa na hercov z trilógie Krstný otec!

Každý z nich mal odlišný osud.

Marlon Brando - Don Vito Corleone

www.ew.com

Obrovský úspech zožal za dnes už legendárny film Posledné tango v Paríži. Okrem filmov ako Dnešná apokalypsa, išla jeho kariéra postupne dolu vodou. Pre svoju reputáciu, keď sa o ňom hovorilo, že sa s ním ťažko spolupracuje, získaval ďalšie filmové úlohy skôr sporadicky. Brando zomrel v roku 2004.

Al Pacino - Michael Corleone

www.ew.com

Al ​Pacino mal aj po trilógii vynikajúcu kariéru. V roku 1993 vyhral Oscara za film Vôňa ženy. V súčasnosti sme ho mohli vidieť vo filmoch Vtedy v Hollywoode a The Irishman. Budúci rok sa objaví v televíznom seriáli Hunters v role nacistického lovca. 

Robert Duvall - Tom Hagen

www.ew.com

​Duvall získal cenu Oscar v roku 1983 za rolu vo filme Tender Mercies. Od tej doby sa pravidelne objavoval na javisku, či obrazovkách. Naposledy v roku 2015 získal ďalšiu nomináciu na Oscara za film Sudca a v roku 2018 hral starnúceho makléra Vdovy.

James Caan - Sonny Corleone

www.ew.com

​Caan stabilne pracuje už od 70. rokov, aj keď v pozícií menších úloh. Údajne však odmietol postavy v niekoľkých úspešných filmoch, vrátane Kramerová versus Kramer, Dnešná apokalypsa a Superman. Caana tiež poznajú mladší diváci ako Buddyho Waltera z filmu Vianočný škriatok.

Diane Keaton - Kay Adams Corleone

www.ew.com

​Keaton zožala po trilógii úspech. V roku 1977 získala Oscara za film Annie Hall. Ďalšie jej úspešné filmy boli Manhattan alebo Rudí. Nedávno sa objavila v seriáli HBO Mladý papež, či vo filme Dámský klub.

Robert De Niro - mladý Vito Corleone

www.ew.com

​De Niro sa stal jedným z najuznávanejších hercov novej hollywoodskej éry a účinkoval vo filmoch Taxikár, Zúriaci býk alebo Lovec jeleňov. Naposledy ho fanúšikovia mali možnosť vidieť v snímkach Joker a The Irishman.

Talia Shire - Connie Corleone

www.ew.com

​Shire sa okrem filmu Krstný otec preslávila ako Rockyho priateľka, za čo získala ocenenie Oscar. Nedávno hosťovala v seriáli Ako prežiť rozvod a Grace a Frankie. Shire je zároveň súčasťou hollywoodskej rodiny: jej syn je Jason Schwartzman a synovec Nicolas Cage.

Andy Garcia - Vincent Mancini

www.ew.com

​Garcia bol súčasťou hviezdne obsadenej trilógie Dannyho parťákov. Taktiež ako jeho kolegovia bol vo filme Dámsky klub, Mamma Mia! 2, Pašerák a v seriáli Modern Love. V roku 2019 získal ocenenie za hru Key Largo.

Morgana King - Carmela Corleone

www.ew.com

​King mala po Krstnom otcovi iba niekoľko ďalších hereckých príležitostí, vrátane úlohy v seriáli All My Children. Zomrela v marci 2018.

Gianni Russo - Carlo Rizzi

www.ew.com

​Russoova kariéra je oproti jeho životu úplne nezaujímavá. Vystupoval v mnohých malých rolách vo filme a televízii, vrátane Križovatka smrti 2 a Seabiscuit - Dupot koní. Je tiež majiteľom klubu a kasína v Las Vegas, pozná troch pápežov, piatich prezidentov a každého šéfa mafie, zaplietol sa s Marilyn Monroe a Zsa Zsa Gabor a vyhral proti 23 federálnym obvineniam. Dokonca aj spieva!

Najčítanejšie