Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Toto vás rozplače! Syn Liama Neesona urobil obrovské gesto, ktorým si uctil svoju zosnulú mamu
Zdielať na

Toto vás rozplače! Syn Liama Neesona urobil obrovské gesto, ktorým si uctil svoju zosnulú mamu

Micheál – syn Liama Neesona, urobil niečo na pamiatku svojej mamy, herečky Natashi Richardson.

Natasha Richardson zomrela v roku 2009 ako 45-ročná po následkoch nárazu do hlavy počas lyžovačky v Quebecu. Jej synovia Micheál a Daniel mali vtedy len 13 a 12 rokov. Starší Micheál, takmer 10 rokov po tejto tragickej nehode, urobil vo svojom živote veľkú zmenu, ktorá ho bude sprevádzať po celý život.

cbsnews.com

Micheál totiž zmenil svoje priezvisko z Neeson na Richardson, aby si tým uctil svoju mamu. "Nebolo to pre to, že sa chcel vyhnúť sláve svojho otca, ktorá je obrovská, ale preto, že si chcel svoju mamu držať blízko pri sebe," povedala Natashina mama, tiež herečka – Vanessa Redgrave.

eonline.com

V roku 2015 Micheál priznal, že po maminej smrti prežil veľmi ťažké časy. "Všetko išlo dolu vodou. Ľudia, s ktorými som trávil čas, veľa žúrovali. Bolo to temné. Dostal som sa na samé dno. Každý hovoril, že som dieťa, ktoré stratilo mamu a že som to robil preto. Ja som im hovoril, že len rád žúrujem. Ale keď sa na to pozriem spätne, mali pravdu," povedal. 

dailymail.co.uk

Po tom, čo Natasha zomrela, sa Liam Neeson zameral najmä na prácu. "Bez práce som na nič. Nemám toho veľa. Jednoducho som nechcel, najmä pred chlapcami vyzerať, že som v depresii," priznal. So synmi má však veľmi dobrý vzťah a po všetkých tých rokoch stále spomínajú na milovaného človeka, ktorého stratili za tragických okolností. 

Najčítanejšie