Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Freddy Krueger nás roky desil, teraz sa vracia! Kedy sa budeme opäť v kinách báť?
Zdielať na

Freddy Krueger nás roky desil, teraz sa vracia! Kedy sa budeme opäť v kinách báť?

Zdroj: www.wegotthiscovered.com

Z jeho návratu sa teší množstvo fanúšikov.

Roky sme sa ho báli, no zo zvláštneho dôvodu nám aj chýba. Napriek tomu, že Freddy Krueger je bez debaty desivý, rovnako patrí do našich spomienok a skoro s nostalgiou naňho spomíname.

Mnohí fanúšikovia píšu samotnému predstaviteľovi Freddyho, Robertovi Englundovi a žiadajú ho, aby sa vrátil. Robert dlho túto postavu ochraňoval a povedal, že už je pre túto rolu príliš starý. No zrazu sa stalo niečo, čo ho presvedčilo zvážiť svoje rozhodnutie...

"Dostal som pravdepodobne ten najkrajší list od fanúšika, v ktorom písal o tom, čo preňho znamenal film Nočná mora v Elm Street 3: Bojovníci zo sna. A potom som začal premýšľať o mojich fanúšikoch, ako si túto postavu spájajú so spomienkami z 80-tych rokov."

Minulý týždeň, krátko po odvysielaní špeciálnej helloweenskej epizódy, producent Adam Goldberg napísal na svoj Twitter, že premýšľa nad ďalším filmom. Síce to môže ešte dlho trvať, no vzhľadom na trvalý záujem o túto postavu je jasné, že mnoho fanúšikov by návrat Freddyho Kruegera rozhodne potešil! 

Najčítanejšie