Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Toto vás dojme k slzám: Justin Timberlake napísal knihu o živote s Jessicou Biel!
Zdielať na

Toto vás dojme k slzám: Justin Timberlake napísal knihu o živote s Jessicou Biel!

Zdroj: PEOPLE

Ich láska je inšpiráciou.

Nasledujúci text je výňatkom z knihy, ktorú napísal spevák a herec Justin Timberlake. V kníhkupectvách ju nájdete pod názvom Hindsight: And All the Things I Can’t See in Front of Me. V tejto časti Justin opisuje svoje manželstvo s herečkou Jessicou Biel. 

Pieseň "Mirrors" som napísal pre moju manželku. V tom čase sme spolu bývali, no ešte sme neboli ani zasnúbení. V skutočnosti to bolo niekoľko rokov predtým, než som ju požiadal o ruku.

Táto pesnička vyšla tesne predtým, ako sme mali svadbu. Pre videoklip mi boli inšpiráciou moji starí rodičia. Od nich som sa naučil, čo znamená dlhotrvajúca láska.

Viem, že to isté mám s mojou manželkou.

Keď som prvýkrát stretol Jessicu, bola nádherná. Boli sme na jednom večierku v Hollywoode, v súkromnom klube a stáli sme v skupine ľudí. Povedal som akýsi sarkastický komentár a nikto sa nesmial okrem nej. Zasmiala sa a zrazu som si všimol, že s touto osobou máme rovnaký zmysel pre humor a sme si celkom podobní.

Rozprávali sme sa celú noc. DJ nám zahral pesničku "Lucky Star" a my sme tancovali. Potom odišla.

Nevypýtal som si jej číslo. Nebolo na to vhodný čas. Ale neustále som na ňu myslel. Naozaj som mal o ňu záujem. Bolo na nej niečo výnimočné.

A tak šiel čas.

Bol som na koncertnom turné v San Diegu. Priateľka, ktorá tiež poznala Jess, sa ma opýtala, či môže niekoho zobrať so sebou.

Povedal som: "Samozrejme." Trpezlivosť síce nie je moja najsilnejšia vlastnosť, ale plachosť áno. 

Moja kamarátka prišla s celou skupinou dievčat a všetky prišli po koncerte ku mne do šatne. Chystali sa vrátiť do LA a ja do Anaheimu.

books.google.com

​Spýtal som sa ich, či nechcú ísť so mnou.

A ony tak aj urobili. S Jessicou sme sa celou cestu rozprávali a žartovali sme. Vtedy som si od nej vypýtal číslo.

Odvtedy sme si telefonovali. Nechodili sme spolu hneď. Asi dva týždne sme si len telefonovali, pretože som bol na turné.

Máme množstvo nezabudnuteľných spomienok. Má na môj život obrovský vplyv a ja ju obdivujem, zvlášť teraz ako matku. Ale aj predtým som ju obdivoval. Je výborná spisovateľka a poetka. Je skvelá herečka. Je zábavná a to veľmi. Je jednou z najtrpezlivejších osôb, aké som kedy stretol.

Zmenila ma. Zmenila mi celý môj život. Všetko je to povedané v pesničke "Mirrors". Nie detaily, ale to, čo som cítil a ako ovplyvnila môj život.

Najčítanejšie