Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
"Nevyhýbam sa vzťahu, ale ani ho zúfalo nevyhľadávam!" Akú ženu chce Alexander Skarsgard?
Zdielať na

"Nevyhýbam sa vzťahu, ale ani ho zúfalo nevyhľadávam!" Akú ženu chce Alexander Skarsgard?

Tento 42-ročný švédsky herec je momentálne nezadaný, no presne vie, aký typ ženy hľadá.

Alexander len prednedávnom ukončil vzťah s Alexou Chung, britskou modelkou. S mnohými prestávkami spolu chodili od roku 2017. Herca predtým spájali s mnohými jeho kolegyňami, ako napríklad Charlize Theron, Ellen Page, Kate Bosworth či Elizabeth Olsen. Alexander však už dávno vie, koho hľadá. 

glamourmagazine.co.uk

"Už odmala som si myslel, že skončím s Britkou. Niečo na ich mentalite je zaujímavé. Briti majú vnímavosť, s ktorou sa stotožňujem. Robia si zo seba srandu spôsobom, ktorý sa mi páči," povedal. 

sheknows.com

Tiež priznal, že čaká, kým nepríde tá pravá a nikam sa neponáhľa. "Neusadím sa a nepoviem jej, že je v pohode a mali by sme spolu založiť rodinu. Som viac romantický. Mám priateľov, ktorí to takto urobili, nie sú šťastní a prešli si hroznými rozchodmi. Ale nechcem tým povedať, že budem čakať kým budem mať 65 rokov. Pochádzam z veľkej rodiny a dúfam, že ju raz budem mať aj ja. Ale užívam si život. Pracujem s výnimočnými filmármi. Myslím si, že som na dobrom mieste. Nevyhýbam sa vzťahu, ale ani ho zúfalo nevyhľadávam. Stane sa to, keď sa to má stať," dodal Alexander. 

Stellan Skarsgard, Alexandrov otec, je tiež známy hollywoodsky herec, ktorý má až 8 detí. Alexander má čo robiť, ak bude chcieť mať rovnako veľkú rodinu. 

Najčítanejšie