Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kristin Davis zo seriálu Sex v meste sa priznala: Som alkoholička!
Zdielať na

Kristin Davis zo seriálu Sex v meste sa priznala: Som alkoholička!

Povedala, že je prekvapená, že je ešte nažive.

Herečka Kristin Davis, ktorá hrala v Sexe v meste elegantnú dámu Charlotte York, prezradila, že práve účinkovanie v tomto seriáli jej pomohlo prekonať alkoholizmus. Seriál, ktorý ju najviac preslávil, začali vysielať v roku 1998. Vtedy mala len 30 rokov.

www.yahoo.com

"Nemyslela som si, že budem doteraz nažive. Som závislá. Som zotavujúci sa alkoholik," povedala. "Ak by som nezačala s herectvom... herectvo je jediná vec, ktorá ma prinútila, aby som bola niekedy triezva. Nebolo pre mňa nič dôležitejšie, ako si otupiť svoje zmysly."

"Nemyslela som si, že sa dožijem svojich 30 rokov," povedala Davis. "Začala som piť veľmi mladá a našťastie som aj veľmi mladá skončila." Herectvo, podľa jej slov, znamenalo, že mala "niečo, čo bolo pre ňu dôležitejšie, ako pitie."

people.com

​Davis začala piť ešte ako tínedžerka, aby prekonala pocit neistoty. "Normálne som dosť plachá a tak som cítila, že potrebujem pomoc," povedala. "Jedna vec viedla k druhej a nakoniec som pila."

Profimedia.sk

​Keď však chodila na pľac s "opicou", jej kariéra išla dolu vodou a tak vedela, že sa musí rozhodnúť. "Pochopila som, že si musím vybrať jedno alebo druhé. Nemohla som mať oboje," povedala Davis.

Nastúpila do liečebne, kde tejto adeptke na cenu Emmy skutočne pomohli. Podľa jej slov, príležitostné pitie jej však ešte stále chýba.

Najčítanejšie