Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najväčší fešáci Hollywoodu: Nájdete tam toho svojho?
Zdielať na

Najväčší fešáci Hollywoodu: Nájdete tam toho svojho?

Hollywood je známy nielen talentovanými, ale aj veľmi sympatickými hercami. V tomto zozname sa nachádzajú nové, ale aj staršie tváre, ktoré ohúrili ženy po celom svete.

Edward Burns

Známy je najmä z filmov Zachráňte vojaka Ryana či Ona, jedine ona, ktorý sám napísal, režíroval aj v ňom hral. 

​Keanu Reeves 

Jeho najväčším hitom bola jednoznačne trilógia Matrix. Zahviezdil tiež vo filmoch o nájomnom zabijakovi Johnovi Wickovi. A to je len pár z jeho úspešných filmov.

observer.com

Nicholas Hoult 

Vidieť sme ho mohli aj v komiksovke X-meni či Mad Max: Zbesilá cesta. Smutné je len to, že väčšinou má na sebe toľko make-upu, že ho vo filmoch ťažko spoznáme. 

wmagazine.com

​Paul Dano

Tento americký herec, ktorý má aj slovenské korene, možno nie je fešák na prvý pohľad, no určite vás zaujme jeho perfektný herecký výkon vo filme Unesené. Paul len prednedávnom natočil aj svoj režijný debut, film Wildlife.

pagesix.com

​Chris Evans

Chrisa veľmi dobre poznáme ako kapitána America z komiksoviek od Marvelu. Ešte predtým nás bavil v rôznych romantických komédiách ako Môj dokonalý ex či Dievča na stráženie.

rollingstone.com

​Ben Barnes 

Ben prerazil vo filmoch o čarovnej Narnii a odvtedy sme ho mohli zahliadnuť v snímkach Siedmy syn či Veľká svadba.

etonline.com

​Ansel Elgort 

Tento 24-ročný fešák získal naše srdcia v romantickom filme Na vine sú hviezdy. Jeho kariéra je poriadne odštartovaná. Zahviezdil aj v snímke Baby Driver a hrať bude aj v novej verzii muzikálu West Side Story. Okrem herectva sa totiž Ansel venuje aj hudbe. 

teenvogue.com

​Matthias Schoenaerts 

Tento belgický herec hral napríklad aj vo filme nakrúcanom na Slovensku - Červená volavka. Zamilovali sme sa do neho však vo filme Ďaleko od hlučného davu. 

cinefilos.it

​Jake Gyllehaal

Donnie Darko, prvý úspešný film v ktorom hral Jake hlavnú úlohu, mal premiéru už pred 17 rokmi. Za ten čas si dokázal vybudovať celkom slušnú kariéru.

esquire.com

​Eddie Redmayne

Okrem Fantastických zverov Eddie prekvapil aj v životopisných filmoch Teória všetkého a Dánske dievča.

pinterest.com

​Domhnall Gleeson

Revenant, Star Wars či Harry Potter. To je len pár filmov, v ktorých sme si mohli tohto írskeho herca všimnúť. 

pinterest.com

​Callum Turner

Tento 28-ročný londýnsky herec naposledy zahviezdil vo filme Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny.

pinterest.com

​Benedict Cumberbatch

Ďalší z kategórie nie všedných fešákov nás naposledy zaujal ako Doctor Strange. Predtým si nás však získal ako seriálový Sherlock Holmes.

imgur.com

Sam Claflin

Všimli sme si ho už v Hunger Games, potom prišla romatická komédia S láskou, Rosie a teraz už čakáme na pokračovanie Charlieho anjelov, v ktorom sa má Sam tiež objaviť.

twitter.com

​Tom Hopper

​Tom sa objavil v komédii Som sexy, no pamätáme si ho aj zo seriálu Hra o tróny. Určite ho však ešte na filmových plátnach uvidíme.

popsugar.co.uk

Najčítanejšie