Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kto je Callum Turner? Posvietili sme si na staršieho brata z rodiny Scamanderovcov!
Zdielať na

Kto je Callum Turner? Posvietili sme si na staršieho brata z rodiny Scamanderovcov!

Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny priniesli do čarodejníckeho sveta mnoho nových postáv. Jedna nás však zaujala viac, než ostatné.

Nedá sa povedať, že by Grindelwaldove zločiny začali kariéru mladého 28-ročného londýnskeho herca Calluma Turnera, no mnoho fanúšikov si ho všimlo práve vďaka tomuto hitu, ktorý momentálne beží v kinách. 

updatenewsbulletin.com

eonline.com

Vo filme hral úspešného zástupcu oddelenia aurorov a zároveň neobľúbeného brata Newta Scamandera - Theseusa. Mnoho skalných fanúšikov Harryho Pottera si myslelo, že pôjde o otravného brata, no boli milo prekvapení, keď sa ukázalo, že Theseusovi na bratovi naozaj záleží. Toto u nich vyvolalo ešte väčší záujem, s ktorým sa nehanbili pochváliť na Twitteri. Z Theseusa a Newta sa stalo nové obľúbené bratské duo. 

https://twitter.com/jxnllx/status/1063792521602465792

https://twitter.com/jiartxn/status/1063101675257311233

Ak by ste mali záujem vidieť Calluma aj v iných snímkach, objavil sa napríklad po boku Kate Beckinsale a Piercea Brosnana vo filme The Only Living Boy in New York či v minisérii od britskej televízie BBC - Vojna a mier.

punchdrunkcritics.com

Callum randí s herečkou Vanessou Kirby, známou zo seriálu The Crown či z poslednej časti Mission: Impossible. Spolu sa objavili vo filme Za kráľovnú a za vlasť. 

marieclaire.com.au

Najčítanejšie