Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najsmutnejšia scéna z filmu Láska nebeská sa jej v skutočnosti stala! Ako sa s tým zmierila Emma Thompson?
Zdielať na

Najsmutnejšia scéna z filmu Láska nebeská sa jej v skutočnosti stala! Ako sa s tým zmierila Emma Thompson?

Láska nebeská nebol film len o pozitívnych veciach, ktoré sa vo vzťahoch stávajú. Ukazoval lásku aj takú, aká je. Niekedy totiž dokáže naozaj raniť.

Asi najsmutnejšou vecou z Lásky nebeskej je scéna, v ktorej Karen zistí, že jej manžel Harry kúpil drahý náhrdelník svojej asistenke namiesto nej. Karen uteká do izby, kde si pustí smutnú hudbu a rozmýšľa, čo bude robiť ďalej. Niečo podobné sa však stalo aj predstaviteľke tejto postavy - Emme Thompson.

http://collider.com

Jej exmanžel, Kenneth Branagh, mal počas ich manželstva pomer so známou herečkou - Helenou Bonham Carter. "Tá scéna, kde moja postava stojí vedľa postele a plače mi bola veľmi blízka, pretože som si tým prešla. Moje srdce bolo veľmi zlomené, takže som vedela, aké by to bolo keby som ten náhrdelník našla ja. Nebolo to úplne tak, ale všetci sme si tým prešli. Mám veľa skúseností s plačom v izbe a hraním sa na verejnosti, že je všetko v poriadku," povedala Emma.

thesun.co.uk

Ken a Emma sa vzali v roku 1989 a päť rokov na to mal Ken aféru s Helenou. V roku 1995 oznámili rozvod a Ken a Helena boli spolu do roku 1999. "Všetko sme to hodili za hlavu. Nemá to zmysel. Nemám na to energiu. Zmierila som sa s Helenou už pred mnohými rokmi. Je to úžasná žena," dodala. 

Najčítanejšie