Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Z veľkej lásky takmer nič nebolo: Hugh Jackman musel svoju manželku prehovárať, aby s ním ostala!
Zdielať na

Z veľkej lásky takmer nič nebolo: Hugh Jackman musel svoju manželku prehovárať, aby s ním ostala!

Zdroj: noticiasaominuto.com

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness sú jedným z najstabilnejších a najmilších párov v Hollywoode. Na začiatku však museli prekonať isté problémy.

Dlhoročný pár sa stretol v roku 1995 počas nakrúcania austrálskeho seriálu Correlli. Zatiaľ čo Hugh bol do Deborry-Lee zbláznený hneď od začiatku, herečka v tej dobe nehľadala seriózny vzťah. V skutočnosti sa s ním chcela po veľmi krátkej dobe rozísť. 

popsugar.co.uk

"Vedel som, že budeme spolu. Vedel som to skôr ako Debbie. Dokonca, aj keď sa so mnou snažila rozísť, vedel som to. Na začiatku vzťahu ma po troch týždňoch randenia nechala. Našťastie, som ju od toho odhovoril. Som veľmi nerozhodný, to Debbie o mne vie. Môžem na prstoch jednej ruky zrátať, kedy som vedel, že je mi všetko jasné. Keď sa to stane, je to pre mňa veľká úľava. Vtedy som to vedel na 100 %, aj keď sa snažila nájsť dôvody, prečo by to nemohlo fungovať," povedal Hugh. 

pinterest.com

Odvtedy si pár žil ako v rozprávke. Vzali sa v roku 1996 a majú spolu dve adoptované deti - osemnásťročného Oscara a trinásťročnú Avu. 

celebbabylaundry.com

Hugh len prednedávanom oznámil svoje sólové turné s názvom The Man. The Music. The Show., ktoré odštartuje v máji 2019. Zaznejú na ňom hity z muzikálov Najväčší showman či Bedári. Hugh tiež plánuje napísať aj vlastné piesne a spievať ich spolu so špeciálnymi hosťami. Turné bude mať 34 zastávok a najbližšie k nám budete môcť Hugha vidieť v Nemecku, Švajčiarsku, Holandsku či Veľkej Británii a Írsku. 

Najčítanejšie