Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Miley Cyrus vymenila šatník a vyzerá ako správna dáma: Čo hovoríte na túto zmenu?
Zdielať na

Miley Cyrus vymenila šatník a vyzerá ako správna dáma: Čo hovoríte na túto zmenu?

Zdroj: SITA

Miley je dôkazom toho, že pre módu nemusia trpieť žiadne zvieratá.

Zriedkavo sa niekomu podarí do svojich outfitov preniesť aj svoju životnú filozófiu, no Miley Cyrus je v tom profíčka. Práve teraz sa nachádza v Londýne, kde propaguje svoju novú pesničku "No Breaks Like a Heart". Tú naspievala s hudobníkom Markom Ronsonom. Popová hviezda, herečka a dlhoročná aktivistka za práva zvierat využila túto príležitosť na to, aby predviedla tie najlepšie kúsky, pre ktoré nemuselo trpieť žiadne zvieratko. V prvý deň mala na seba vintage umelú kožušinu, ktorú mala prehodenú cez krátky overal a kovbojské topánky z vegánskej kože. Tento vzhľad je nielen elegantný, ale odráža aj etické princípy, ktoré Miley má.

Celočiernu farebnú schému použila aj v nasledujúce dni. Dôležité pre ňu je najmä to, že pri tvorbe týchto kúskov nebola použitá žiadna krutosť a dohromady tvoria reprezentatívne a elegantné outfity.

www.vogue.com

​S použitím veganských verzií kožušiny, kože a vlny Miley dokazuje, že vzdať sa autentických materiálov neznamená, že musíme obetovať štýl. Čoraz viac svetových značiek sa samé vzdávajú koží a vyhýbajú sa škodlivým praktikám.

Miley Cyrus za túto myšlienku tlieskame a držíme jej v tomto snažení palce aj do budúcnosti!

Súvisiace články

Najčítanejšie