Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Šok pre fanúšikov Jackieho Chana: Priznal sa k drogám, týraniu a prostitútkam!
Zdielať na

Šok pre fanúšikov Jackieho Chana: Priznal sa k drogám, týraniu a prostitútkam!

Zdroj: SITA

Svoje spomienky spísal do autobiografickej knihy.

Po desaťročia bola legenda kung fu Jackie Chan prvým menom, ktoré vám napadlo v súvislosti s akčnými filmami. Tento týždeň však vyšli kontroverzné memoáre, ktoré nesú názov Never Grow Up a tie prezrádzajú ďalšiu stránku tohoto herca a kaskadéra. Tú roky ukrýval pred celým svetom.

V knihe sa priznáva, že je tŕňom v oku svojej rodiny a uznáva svoje nevhodné správanie. "Mám dobré vzťahy s množstvom ľudí, ale nie s vlastnou rodinou," pripustil. "Nebol som dobrý otec, ani dobrý manžel."

64-ročný Chan dokonca na rovinu napísal o tom, ako podvádzal svoju ženu a fyzicky týral svojho dvojročného syna. "Keď bol môj syn Jaycee ešte malý, udrel som ho a to poriadne. Odhodilo ho to až na pohovku," napísal. Napriek tomu, že Chan je v Číne veľvyslancom proti užívaniu drog, jeho syn bol v roku 2014 odsúdený na šesť mesiacov väzenia za ich prechovávanie. Chan po zatknutí povedal, že nedokázal ustriehnuť svojho syna.

www.shared.com

​Herec vysvetľuje svoje správanie, ako jeho prerod z chudoby a priznáva, že na začiatku svojej filmovej kariéry všetky svoje peniaze utratil na hazardné hry, alkohol a dokonca prostitútky. "Celý deň som pil a potom šoféroval. Ráno som narazil s Porsche a večer som rozbil Mercedes."

Chan sa priznal aj k tomu, že svoju dlhoročnú manželku Joan Lin niekoľkokrát podviedol, vrátane neslávnej aféry s modelkou Elaine Ng. Z ich vzťahu sa im narodila dcéra Etta.

www.shared.com

Tá nedávno prezradila, že ju jej vlastní rodičia odmietli a nechali ju žiť na ulici.

Etta, ktorá si len nedávno vzala svoju dlhoročnú priateľku Andi Jesenom za svoju manželku, obvinila svojich "homofóbnych rodičov", za to, že bola nútená spať pod mostom.

www.shared.com

Zmenili tieto priznania váš názor na Jackieho Chana?

Najčítanejšie