Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sú pre seba stvorení: Emily Blunt a John Krasinski prezradili, aký bol jeden z najkrajších momentov ich vzťahu!
Zdielať na

Sú pre seba stvorení: Emily Blunt a John Krasinski prezradili, aký bol jeden z najkrajších momentov ich vzťahu!

Zdroj: hollywoodreporter.com

Aj keď pár odmietal robiť spoločné rozhovory, jeden exkluzívny predsa len poskytli. Emily v ňom priznala, že kvôli Johnovi porušila jediné pravidlo, ktoré mala ohľadom svojej práce.

Jeden z najdôležitejších momentov manželstva Emily a Johna bol let, pri ktorom pár mieril do štúdia Paramount. Bolo to na začiatku roka 2017. John mal štúdiu predstaviť svoj scenár k filmu Tiché miesto, ktorý chcel aj režírovať a navyše v ňom aj hrať. Emily sa práve pripravovala na nový projekt pre štúdio Disney - Návrat Mary Poppins. Zdalo sa, že pár má všetko, čo by si mohol želať. Dve šťastné a zdravé dcéry, nový dom v Brooklyne a obaja mali úspešné kariéry, ktoré na seba nenadväzovali. Netušili však, že sa to všetko môže zmeniť ešte k lepšiemu. 

hollywoodreporter.com

John v scenári na Tiché miesto potajomky napísal úlohu, ktorá mala patriť Emily. "Rozhodol som sa, že najbezpečnejšie bude, ak si tento plán nechám pre seba," povedal John. Bál sa, že by túto úlohu odmietla alebo ešte horšie, že by povedala áno, pretože by to brala ako svoju povinnosť voči manželovi. Keď si však Emily v lietadle prečítala scenár k pripravovanému filmu vedela, že nikto iný túto úlohu hrať nemôže. Okamžite sa opýtala Johna, či by mohla hrať v jeho filme. "Bolo to ako keby ma žiadala o ruku. Bol to jeden z najlepších momentov v mojej kariére. Zakričal som áno! Čudujem sa, že sme núdzovo nepristáli," smeje sa pri tejto spomienke John. 

hollywoodreporter.com

"Nechcela som, aby si ľudia mysleli, že je to milé, že spolu pracujeme. Príbeh nášho manželstva nemohol premôcť príbeh tohto filmu a úžasnej príležitosti preňho ako režiséra, umelca a scenáristu. Vedela som, že to je veľká vec," povedala Emily. Nakoniec sa táto spolupráca vydarila. Tiché miesto po celom svete zarobilo 341 miliónov dolárov a rozpráva sa aj o úspechu na Oscaroch. 

time.com

"Medzi jednotlivými filmami robím stále päť mesačnú pauzu. Toto pravidlo som porušila špeciálne a len kvôli nemu," pokračovala Emily. John je však oddaným otcom rodiny a počas natáčania seriálu Jack Ryan v Amerike, letel každý víkend do Londýna, kde Emily natáčala Návrat Mary Poppins, aby mohol tráviť čas s dcérami Violet a Hazel. "Keď som tam chodil, bol som zničený z presunu času a že som takmer nespal, no aj napriek tomu som bol nadšený, že môžem byť s deťmi. Na druhej strane mi Emily poskytovala lásku a podporu," priznal. 

Pre tých z vás, ktorým sa Tiché miesto páčilo, máme dobré správy. John podpísal zmluvu na pokračovanie, no to, či sa vráti aj postava, ktorú hrala Emily, ešte nie je známe. Film bude v kinách v roku 2020.

Najčítanejšie