Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
To Kapitola 2: Ako budú vyzerať hlavné postavy po 27 rokoch? Podobajú sa na seba?
Zdielať na

To Kapitola 2: Ako budú vyzerať hlavné postavy po 27 rokoch? Podobajú sa na seba?

Zdroj: businessinsider.my

Pokračovanie knižnej adaptácie Stephena Kinga bude v našich kinách už tento rok. Príbeh sa bude odohrávať 27 rokov po udalostiach z prvého filmu. Kto bude hrať dospelých hrdinov prvej snímky?

Isaiah Mustafa ako Mike Hanlon 

Isaiah bol do svojej úlohy obsadený ako posledný. Režisér Andy Muschietti potvrdil, že sa nebude držať Kingovej knihy, v ktorej má byť dospelý Mike závislým od drog, ako následok toho, čo zažil v detstve s diabolským klaunom a tým pádom by mohol vo filme dostať aj viac priestoru.

Jay Ryan ako Ben Hanscom 

V knihe Ben vyrastie a stane sa z neho úspešný architekt. Rovnako ako jazva na jeho bruchu v tvare H nezmizla, tak isto v ňom ostala náklonosť voči Beverly. Dospelého Bena hrá novozélandsky herec Jay Ryan.

Andy Bean ako Stan Uris 

Stan sa bál Pennywisea asi najviac z celej partie a preto bude najmenej ochotný vrátiť sa späť do svojho rodného mesta. Hrať ho bude Andy Bean, známy napríklad z filmu Experiment. 

James Ransone ako Eddie Kaspbrak 

Herec James Ransone nie je v hororovom žánri žiadnym nováčikom. Hral v snímke Sinister a taktiež v pokračovaní tohto hororu. V To Kapitola 2 si zahrá hypochondra s extrémne starostlivou matkou - Stana Urisa.

Jessica Chastain ako Beverly Marsh

Jessica, ktorá už v minulosti pracovala s režisérom Andym Muschiettim na horore Mama, bude hrať dospelú Beverly. Zaujímavosťou je, že rovnako ako Jessica prejavila záujem o túto úlohu, tak isto si herečka Sophia Lilis priala, aby jej postavu v pokračovaní hrala práve ona. Minulosť sa vo fime zopakuje a tak Beverly utečie z násilníckeho vzťahu, aby sa znova stretla so svojimi kamarátmi v Derry. 

James McAvoy ako Bill Denbrough

Z Billa sa v Kingovej knihe stal úspešný spisovateľ a v snímke ho stvárni známy škótsky herec James McAvoy. Sme zvedaví, ako sa bude vyvíjať vzťah najmä medzi ním a Beverly. Navyše James a Jessica spolu už hrali v niekoľkých filmoch a na filmovom plátne im to spolu svedčí. 

Bill Hader ako Richie Tozier 

Komediant Bill Hader sa perfektne hodí do úlohy staršieho Richieho. V knihe si vybudoval slušnú kariéru v Beverly Hills ako DJ v rádiu. Táto postava znova prinesie do filmu trošku odľahčenia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie