Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Anne Hathaway prestala úplne piť: Tu je dôvod prečo!
Zdielať na

Anne Hathaway prestala úplne piť: Tu je dôvod prečo!

Zdroj: www.vogue.com

Najbližších 18 rokov sa nechce alkoholu vôbec dotknúť.

Mnohí ľudia si v januári dávajú pauzu od alkoholu, čo sa týka osláv je totiž december jeden z najťažších mesiacov v roku. Herečka Anne Hathaway však všetkých prekvapila, keď sa rozhodla prestať piť na ďalších nasledujúcich 18 rokov. Oscarová herečka sa úprimne priznala, že tak urobila preto, aby udržala krok so svojim zaneprázdneným životom matky, keďže sa ukázalo, že skoré rána sa nezlučujú s "kocovinou".

"Prestala som piť v októbri," vysvetlila Hathaway. "Nebudem vôbec piť, pokým bude môj syn žiť so mnou pod jednou strechou. Momentálne sa dostal do veku, keď ma veľmi potrebuje a keď pijem alkohol nie som veľmi použiteľná." Herečka si zaspomínala aj na nepríjemný pocit po tom, ako odprevadila syna do škôlky a musela sa vrátiť do postele. Cítila sa hlúpo a vtedy si povedala, že už stačilo.

Anne Hathaway so synom

Anne Hathaway so synom

profimedia.sk

​Hviezda filmu Serenity sa tak pripojila ku skupine ďalších úspešných kolegov. Jennifer Lopez, Keith Richards a Natalie Portman sa tiež rozhodli žiť bez alkoholu v snahe o zdravší životný štýl. Okrem jednoduchšieho ranného vstávania sa v tele znižuje zápal, zlepšuje sa kvalita spánku a pokožka je pružnejšia. Všetky tieto veci hollywoodska herečka a matka syna Jonathana určite ocení.

Film Serenity: Ticho pred búrkou uvidíte v našich kinách už od 1. januára! 

Súvisiace články

Najčítanejšie