Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jessica Biel ľutuje svoje rozhodnutia z minulosti: "Dnes by som to urobila inak!"
Zdielať na

Jessica Biel ľutuje svoje rozhodnutia z minulosti: "Dnes by som to urobila inak!"

Zdroj: www.yahoo.com

Čo zo svojej minulosti oľutovala?

Jessica Biel, podobne ako mnohí z nás, sa zháčikeď sa obzrie na svoj šatník z minulosti. Na rozdiel však od nás, jej outfity sú zvečnené na internete.

"Priala by som si, keby som v minulosti skúšala aj iné veci a nebola by som po celý čas taká sexy," povedala Biel. "Myslím si, že ak sa pozriete na niektoré moje dávne outfity, možno nemuseli byť vždy také vyzývavé. Viem, že to bolo obdobie dospievania, no teraz by som to urobila trochu inak." Jessica Biel sa dostala do povedomia divákov najmä vďaka seriálu V siedmom nebi, kde stvárnila dospievajúcu Mary Camden. Kvôli tejto úlohe sa cítila byť v minulosti zaškatuľkovaná, a preto začala v súkromí aj trochu rebelovať. 

​Jessica v minulosti všetkých šokovala aj tým, že nafotila erotické fotografie pre jeden americký časopis. Mala vtedy iba 17 rokov.

Gear

​V súčastnosti si však vybudovala svoj vlastný štýl, bez ohľadu na aktuálne trendy. Keď však potrebuje názor niekoho iného, ako sama povedala, vždy sa môže obrátiť na svojho manžela Justina Timberlakea. Práve jeho vkusu totiž najviac dôveruje.

Najčítanejšie