Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Zámer alebo obrovský omyl? Ashton Kutcher zverejnil svoje telefónne číslo!
Zdielať na

Zámer alebo obrovský omyl? Ashton Kutcher zverejnil svoje telefónne číslo!

Zdroj: celebrityinsider.org

Na rozdiel od ostatných celebrít, Ashton chce mať k svojim fanúšikom bližšie a tak sa rozhodol zverejniť svoje telefónne číslo.

Niektoré hviezdy používajú sociálne siete na to, aby ukázali svojim fanúšikom to najlepšie zo svojho života. Ashtonova najobľúbenejšia sieť je pravdepodobne Twitter, na ktorom aktívne odpovedá na správy od svojich fanúšikov a občas sa snaží riešiť aj naozaj vážne témy. 

Ashton však k svojim fanúšikom chce mať ešte bližšie a tak zverejnil svoje telefónne čislo.

​Chýba mi práve spojenie s naozajstnými ľuďmi. Moja komunita. Odteraz mi môžete napísať. Nebudem schopný odpísať každému, no aspoň môžeme byť úprimní a ja môžem zdieľať neupravené novinky a to najlepšie z môjho života. Áno, je to moje čislo. 

tribpub.com

Po chvíli však Ashton tento príspevok zmazal. Nevedno, či išlo len o nejaký žart alebo dostával toľko správ, že číslo jednoducho zmazať musel. Ľudia, ktorí na číslo napísali, dostali automatickú odpoveď, v ktorej stálo: "Ahoj, tu je Ashton. Toto je automatická správa, aby si vedel, že som dostal tvoj odkaz." Mnohí odhadujú, že Ashtonovi ide o zviditeľnenie jeho firmy My Community, ktorá viacerých užívateľov sklamala.

Najčítanejšie