Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dcéra Toma Cruisea ďakuje svojmu otcovi za scientologickú vieru: Čo jej to dalo do života?
Zdielať na

Dcéra Toma Cruisea ďakuje svojmu otcovi za scientologickú vieru: Čo jej to dalo do života?

Zdroj: Business Insider

Pri jej slovách sa musíte zamyslieť.

Isabella Cruise, dcéra Toma Cruisea, ktorú si adoptoval so svojou ex-manželkou Nicole Kidman, je príkladom úspešného života scientologickej viery. Bella sa podelila so svojimi skúsenosťami zo školenia na auditora pre jednu Londýnsku pobočku.

Bella, ktorá má už 26 rokov, priznala že školenie bolo občas ťažké. „Všetci to musíme urobiť,“ povedala. „Je to ťažká práca, ktorá si vyžaduje veľa úsilia. Ale stojí to za to. Je to dar nielen pre mňa, ale aj pre mnoho ďalších. Nezáleží na tom, čo budete robiť, ale ak sa chystáte dlho žiť, budete to potrebovať. Taká je pravda. Tak prestaňte sa len zabávať a pracujte na sebe.“

Bella, ktorá žije s manželom Maxom Parkerom v Londýne, vyzdvihla svoju vieru: „Toto školenie zo mňa urobilo pravého scientológa. Teraz si už nemyslím, že to len funguje. Teraz to viem bez akýchkoľvek pochybností. Pri tejto príležitosti sa nezabudla poďakovať aj svojmu slávnemu otcovi za všetko, čo pre ňu urobil.

vogue.co.uk

​Belline hodnotenie školenia však nebolo nezvyčajné. Po absolvovaní akéhokoľvek kurzu, požiadajú každého scientológa, aby napísal o svojom úspešnom životnom príbehu. Pokiaľ by to neurobil, bol by vypočúvaný, prečo nie je zo svojich výsledkov šťastnejší.

https://www.popsugar.com/

​O jej bratovi Connorovi, ktorý pracuje pre cirkev na Floride, sa tiež v poslednej dobe veľa píše. V pláne má totiž vziať si scientologičku.

SITA

​Tretie Tomove dieťa, dcéra Suri, žije so svojou matkou Katie Holmes. Budúci mesiac oslávi svoje 13 narodeniny.

Súvisiace články

Najčítanejšie