Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
O tomto ste nevedeli: Hviezdy, ktoré sa zamilovali do svojich filmových súrodencov!
Zdielať na

O tomto ste nevedeli: Hviezdy, ktoré sa zamilovali do svojich filmových súrodencov!

Zdroj: www.nickiswift.com

Ktoré páry sa dali dokopy počas natáčania?

Nie je vôbec nezvyčajné, keď počas natáčania romantických filmov sa hlavné postavy do seba skutočne zamilujú. Menej obvyklé ale je, keď sa to stane medzi postavami, ktoré stvárňujú súrodencov. Nie je na tom nič zlé, v skutočnom živote nie sú príbuzní, no nevidí sa to často. Ktoré páry sa dali dohromady za takýchto okolností?

Emily VanCamp a Chris Pratt

www.nickiswift.com

​​Predtým, než sa stali hviezdami filmov od Marvelu, Chris Pratt a Emily VanCamp sa zoznámili pri natáčaní seriálu Everwood, kde stvárnili súrodeneckú dvojicu, Brighta a Amy Abbottovcov. Chris sa priznal, že mnohí ľudia nevedeli odlíšiť seriál od reality a považovali ich vzťah za nechutný. Chodili spolu od roku 2004 a rozišli sa po 3 rokoch.

Jamie Campbell-Bower a ​Lily Collins

www.nickiswift.com

​Jamie Campbell-Bower a Lily Collins hrali súrodeneckú dvojicu lovcov démonov vo filmovej adaptácii Nástroje smrteľníkov: Mesto z kostí. Ich vzťah zažil mnohé výkyvy, keď sa schádzali a rozchádzali v priebehu 3 rokov. Zdroj uviedol, že napriek všetkým nezhodám si boli vždy veľmi blízki a Lily dokonca priznala, že Jamie je jej spriaznená duša.

Shannen Doherty a Jason Priestley

www.nickiswift.com

​Shannen a Jason hrali v populárnom seriáli 90. rokov, Beverlly Hills 902 10 súrodencov Walshových. Napriek tomu, že sa o tom v tej dobe nehovorilo, Jason neskôr priznal aférku, ktorú spolu mali ešte počas prvej série.

Lauren Graham a Peter Krause

www.nickiswift.com

​Peter Krause a Lauren Graham hrali brata a sestru v seriáli Parenthood, ktorý bežal od roku 2010 do 2015. Odvtedy sa stali skutočným párom a funguje im to dnešnej doby.

Matthew Broderick a Jennifer Grey

​Jennifer Gray a Matthew Broderick, ktorí hrali súrodencov vo filme Voľný deň Ferrisa Buellera, tvorili roztomilý pár. Bohužiaľ, ich vzťah bol poznačený tragédiou. Počas dovolenky v Írsku, v roku 1987, Gray a Broderick boli súčasťou autonehody, pri ktorej zabili dve ženy v druhom aute.

Katherine Heigl a Jason Behr

www.nickiswift.com

​​Jason Behr a Katherine Heigl hrali v seriáli Roswell mimozemských súrodencov a zároveň v skutočnom živote spolu chodili. V roku 2001 sa zasnúbili, no keď v roku 2002 skončilo natáčanie, aj oni sa rozišli. Ku svadbe tak nikdy neprišlo.

Mark Hamill a Carrie Fisher

www.nickiswift.com

​Mark Hamill a Carrie Fisher v legendárnej franchise Star Wars hrali brata a sestru, Lukea Skywalkera a princeznú Leiu. Ich postavy sa dokonca pobozkali predtým, než sa dozvedeli, že sú súrodencami! Mark Hamill priznal, že aj mimo kamier bola medzi nimi chémia, no nikdy neprišlo k ničomu vážnejšiemu. Mark sa totiž zásadne vyhýbal vzťahom na pracovisku.

Maggie Grace a Ian Somerhalder

www.nickiswift.com

​Maggie Grace a Ian Somerhalder stvárnili súrodencov Shannon a Boone v seriáli Nezvestní. Keď ich postavy zabili, začali spolu chodiť a boli spolu jeden rok. O svojom vzťahu nehovorili často na verejnosti, no do dnešnej doby sú priateľmi.

Najčítanejšie