Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
10 chýb v Priateľoch, ktoré ste si ani nevšimli!
Zdielať na

10 chýb v Priateľoch, ktoré ste si ani nevšimli!

Tieto detaily vám pravdepodobne ušli...

Napriek tomu, že sú Priatelia jedným z najúspešnejších seriálov vôbec, aj sem sa prepašovalo niekoľko chýb. Všimli ste si niektoré z nich predtým?

1.

www.ew.com

V tejto scéne sa ukázalo riziko prechodu na širokouhlé televízory. Časť obrazu, ktorý bol pôvodne orezaný, odhaľuje, že namiesto Courteney Cox sedela na oranžovom gauči komparzistka. 

2.

www.ew.com

​To isté sa stalo aj po druhý raz, kde dokonca komparzistka mala na sebe iné tričko ako Rachel.

3.

www.ew.com

​V tej istej epizóde sa stalo, že v jednom zábere držal Joey plechovky a fľašky s nealkom a v tej ďalšej už mal len tie plechovky. Že by nejaké kúzlo?

4.

www.ew.com

​Máme aj ďalší dôkaz, že Joye je skutočne kúzelník. Keď zaklopal na dvere, mal na sebe fialovú košeľu, no keď sa objavil už v otvorených dverách, stál v nich v tmavom svetri so zipsom.

5.

www.ew.com

Pri jednej a tej istej scéne sa záhadne zmení nápis na tabuli za Rossom. Je to chyba, alebo skrytý žart?

6.

www.ew.com

V scéne, kde Joey hovorí Chandlerovi o jeho "dvojičke ruky", pôvodne ukazuje na Chandlera ľavou rukou, ktorá sa však v nasledujúcom zábere vymení za pravú.

7.

www.ew.com

Keď sa Rachel dozvie, že Ross a jeho priateľka Julie si kupujú spolu mačku, na jej krku sa z ničoho nič objaví náhrdelník. Ako toto mohlo tvorcom uniknúť?

8.

www.ew.com

​Máme tu ďalšie kúzlo! Potom, čo Monika rozbalí všetky svadobné dary bez Chandlera, sa v nasledujúcej scéne objaví opäť zabalený darček. To by bolo v tejto situácii celkom praktické, no zrejme ide o ďalšiu chybu.

9.

www.ew.com

Aj v tejto hokejovej scéne tvorcom ušiel výrazný detail. V prvom zábere Ross povzbudzuje s obrovskou molitanovou rukou, ktorá v ďalšom zábere zmizne...

10.

www.ew.com

Keď sa v poslednej epizóde snažili Ross a Pheobe dobehnúť Rachel pred letom do Paríža, omylom prišli na iné letisko. Bohužiaľ sa nevedeli premiestniť tak rýchlo, ako niektorí komparzisti. Všimnite si dámu so šatkou na hlave, ktorá je zároveň na letisku JFK a aj na letisku Newark.

Najčítanejšie