Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Idris Elba posunul žezlo ďalej: Kto je najsexy mužom planéty?
Zdielať na

Idris Elba posunul žezlo ďalej: Kto je najsexy mužom planéty?

Zdroj: Getty images

Jeden úspech za druhým.

Magazín People každoročne vyhlasuje najsexy muža planéty a minulý rok získal toto ocenenie herec známy napríklad z filmu Rýchlo a zbesilo alebo Luther, Idris Elba. Teraz však posunul žezlo ďalej na sympatického Johna Legenda!

Johnovi Legendovi sa mimoriadne darí. Zozbieral všetky významné ceny, ktoré je možné získať. Doma na poličke má vystavenú cenu Emmy za prácu na projekte Jesus Christ Superstar Live, 10 cien Grammy a v roku 2015 získal za svoju pieseň Glory z filmu Selma sošku Oscara. Spevák tiež získal v roku 2017 cenu Tony. To však stále nie je všetko. Tiež sa mu podarilo vyhrať televíznu súťaž Voice a odteraz je aj najsexy mužom planéty!

https://people.com/

​„Neviem, čo povedať. Chcem samozrejme poďakovať časopisu People, ale hlavne chcem poďakovať Blakeovi Sheltonovi, pretože som posledných pár mesiacov sedel vedľa neho a naučil som sa jeho sexy spôsoby. Všímal som si každý jeho krok, každý výrok, ktorý mu vyšiel z úst, a myslím si, že to ma to poriadne ovplyvnilo. Podľa mňa, vďaka tomu som dnes tu,“ povedal John Legend na margo svojho nového ocenenia. Blake Shelton sa stal najsexy mužom v roku 2017.

Súvisiace články

Najčítanejšie