Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vedeli ste, že sú rodina? Týchto 15 súrodencov je úspešných nielen v Hollywoode!
Zdielať na

Vedeli ste, že sú rodina? Týchto 15 súrodencov je úspešných nielen v Hollywoode!

Nadanie zostalo v rodine.

Florence Pugh a Toby Sebastian

People

​24-ročná hviezda známa napríklad z filmu Malé ženy má staršieho brata v rovnakom odbore. V seriáli Hra o tróny sa objavil ako Trystane Martell.

Jonah Hill a Beanie Feldstein

People

Medzi 26-ročnou nominantkou na Zlatý glóbus, Beanie Feldstein a jej bratom, Jonahom Hillom, je 10-ročný vekový rozdiel.

Maggie Gyllenhaal a Jake Gyllenhaal

People

42-ročná Maggie a 39-ročný Jake sa dokonca objavili v spoločnom filme v roku 2001. Vo filme Donnie Darko si zahrali súrodencov.

Liam a Chris Hemsworthovci

People

Liam a Chris sú dvojica najatraktívnejších bratov v Hollywoode a obaja majú na svojom konte veľmi pôsobivé role akčných hrdinov. Liam hral v Hrách o život, zatiaľ čo Chris stvárnil superhrdinu Thora vo filmoch Avengers.

Dakota a Elle Fanning

People

Medzi týmito talentovanými sestrami je štvorročný vekový rozdiel. Dakota aj Elle hrajú už od detstva. Elle dokonca vo filme Ja som Sam zahrala mladšiu verziu staršej sestry - tak sa na seba podobajú!

Casey a Ben Affleckovci

People

​Obaja bratia vo svojom živote hrali a režírovali filmy a spoločne zozbierali už tri ceny Oscar.

Shirley MacLaine a Warren Beatty

People

​O tri roky mladší Shirleyin brat je tiež herec, scenárista a režiséra. Táto dvojica nikdy spolu nepracovala, no obaja majú za sebou úspešnú kariéru.

Mary-Kate, Ashley a Elizabeth Olsen

People

​Dvojičky Mary-Kate a Ashley debutovali už ako bábätká v seriáli Plný dom, no v súčastnosti sa zamerali na módnu scénu. Ich mladšia sestra Elizabeth je však momentálne na výslní, napríklad aj v hlavnej úlohe Scarlet Witch v Avengeroch.

Zooey a Emily Deschanel

People

​43-ročná Emily sa preslávila najmú pre svoju rolu v seriáli Kosti, zatiaľ čo 40-ročná Zooey hrala hlavnú rolu v komediálnom seriáli New Girl.

Mamie a Grace Gummer

People

​S mamou, ako je Meryl Streep, niet divu, že Mamie a Grace Gummerové vstúpili do rodinného biznisu. Mamie nedávno pôsobila v seriáli True Detective a Grace si užila rolu v seriáli Mr. Robot.

Ben a Fred Savage

People

​​Ben a Fred Savagovci začali hrať, keď boli ešte veľmi mladí. Ben v seriáli Boy Meets World a Fred v The Wonder Years.

Luke a Owen Wilsonovci

People

Títo bratia sa neboja spolupráce! Zahrali si spolu v štyroch filmoch, v roku 1996 v snímke Grázli, v roku 2001 v Takej zvláštnej rodinke, v roku 2005 vo filme Príbeh Wendella Bakera a napokon v roku 2004 v snímke Cesta okolo sveta za 80 dní.

Ralph a Joseph Fiennes

People

​​Ralph je najstarší zo svojich súrodencov, medzi ktorých patrí aj Joseph. Obe hviezdy si udržiavajú nabitý program: Joseph v súčasnosti hrá v seriáli Príbeh služobníčky, zatiaľ čo Ralph hral v mnohých filmových projektoch vrátane jeho role Voldemorta v Harrym Potterovi.

Estevez a Charlie Sheen

People

Obaja muži sú synmi herca Martina Sheena. Estevez začal ako člen skupiny „Brat Pack“. Hral vo filmoch ako St. Elmo's Fire, alebo Raňajkový klub, zatiaľ čo Sheen pôsobil vo filmoch ako Čata a Wall Street.

Jessica a Joshua Alba

People

Joshua sa prvýkrát objavil v televíznom seriáli Dark Angel, spolu so svojou sestrou. V roku 2019 sa opäť stretli pred kamerou v seriáli L.A.'s Finest.

Najčítanejšie