Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Daniel Craig ako ste ho ešte nevideli: Pozrite sa na to svalnaté telo!
Zdielať na

Daniel Craig ako ste ho ešte nevideli: Pozrite sa na to svalnaté telo!

Zdroj: SITA

Pre titulnú fotografiu známeho magazínu pózoval tak, ako ho Boh stvoril.

Daniel Craig, ktorý hrá postavu agenta Bonda od roku 2006, prehovoril o tejto úlohe a čo sa zmenilo od doby, keď natočil prvý film. V tom čase mal 37 rokov. Poznamenal, že jeho farba vlasov sa v priebehu rokov zmenila z blond na špinavo šedú a dodal, že dokonca cíti záblesky artritídy. "Vaše telo čoraz viac drevenie a zrazu sa jednoducho neviete odraziť od zeme," povedal.

Craig pôsobil ako Bond najdlhšie v porovnaní so svojimi predchodcami, no prezradil, že táto jeho piata snímka je definitívne aj posledná.

TRAILER:

Povedal, že nadobudol k Bondovi nový rešpekt a napriek tomu, že sa stále potýka s myšlienkou prijať túto rolu znovu, už si to naozaj nevie predstaviť. Preto si aspoň môžete vychutnať túto fotografiu, na ktorej ukázal svaly hodné najlepšieho tajného agenta na svete!

People

​Fanúšikovia, ktorí si túžia pozrieť posledný Craigov filmov budú musieť počkať trochu dlhšie. Pôvodne bola premiéra dielu No Time to Die naplánovaná po celom svete na začiatok apríla, no pre obavy z koronavírusu ju presunuli na november tohto roku.

Súvisiace články

Najčítanejšie