Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prečo Jim Carrey prestal hrať vo filmoch? Tu je odpoveď!
Zdielať na

Prečo Jim Carrey prestal hrať vo filmoch? Tu je odpoveď!

Zdroj: releasesoon.com

Komediálny herec Jim Carrey to aj napriek svojej humornej povahe, nemal v živote ľahké.

Od úlohy Ace Ventury sa Jim presunul aj k vážnejším úlohám, ako napríklad vo filmoch Večný svit nepoškvrnenej mysle či v horore The Bad Batch. Ako však jeho kariéra prechádzala od komických úloh k tým vážnejším, niečo podobné sa dialo aj v jeho živote. 

Jimova expriateľka, Cathriona, spáchala samovraždu len dva týždne po jej 30. narodeninách. Aj napriek rozchodu sa o ňu Jim stále staral a mal o ňu obavy. Dokonca na jej pohrebe niesol truhlu. Po tejto udalosti sa na svetlo dostali skutočnosti, ktoré Jima zasiahli ešte viac. Ukázalo sa, že Cathriona mala tajného manžela, ktorý vinil práve Jima za to, čo sa jej stalo. Cathrionin manžel to dotiahol až na súd, kde však nič nedokázalo a Jim nebol obvinený.

shared.com

Po tomto sa nemohol nik čudovať, že sa Jim stiahol z Hollywoodu. Sem-tam sa objavil v nejakej menšej úlohe, no nedá sa povedať, že by sa vrátil. Teraz ho však fanúšikovia môžu vidieť v novom seriáli Kidding.

"Už som nechcel byť v tomto biznise. Nemal som rád to, čo sa dialo, korporácie všetko prevzali. A možno to bolo pre to, že som cítil, že ma priťahuje iný druh umenia. Vážne mám rád tú kontrolu nad maľovaním," povedal Jim. 

hollywoodreporter.com

Napriek tomu, že sa vracia, hovorí, že veci sa zmenili. "Nie som späť tak, ako predtým. Nemám pocit, že sa snažím držať akéhokoľvek projektu. Nevedel som, čo robím a zvyčajne sa o rok alebo dva prebudím a uvedomím si, že som cez to niečo dostal duchovnú odpoveď. Bol som na ceste hľadania identity, kto som," dodal.

"Počúvam, ako sa ľudia pýtajú, prečo už nie som taký zábavný. Na týchto veciach mi nikdy nezáležalo. Pre mňa je tento seriál ako experiment. Ak si to užívate, je to skvelé, ak nie, je to tiež v pohode," povedal. Jim rád zdieľa svoje maľby, ktorým sa momentálne venuje, na sociálnej sieti Twitter. 

https://twitter.com/JimCarrey/status/997148595273981954

https://twitter.com/JimCarrey/status/1008935800199761920

Najčítanejšie