Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
A je to tu! Premiéra novej bondovky sa pre koronavírus odkladá! Na kedy?
Zdielať na

A je to tu! Premiéra novej bondovky sa pre koronavírus odkladá! Na kedy?

Zdroj: Forum Film

Producenti filmu oficiálne oznámili posun premiéry 25. bondovky.

"MGM, Universal a producenti bondovky, Michael G. Wilson a Barbara Broccoli, dnes po dôkladnom zvážení oznámili, že odložia premiéru filmu na november 2020".  Toto stanovisko nájdete na oficiálnom účte filmu na Twitteri. Vo Veľkej Británii bude mať 25. bondovka, Nie je čas zomrieť,  premiéru 12. novembra a prispôsobí sa tomu aj slovenská premiéra. 

https://twitter.com/007/status/1235248760260874241?s=20

Vyhlásenie prišlo po masívnej petícii fanúšikov, ktorí tlačili na štúdio, aby posunuli premiéru pre rýchlo šíriaci sa koronavírus.

Tak, ako mnohé iné štúdiá aj MGM monitoruje situáciu, ako sa vírus šíri po svete. Rozhodnutie odložiť premiéru malo v prvom rade ekonomické dôvody, keďže už postupne zatvárajú kiná a multiplexy v Číne, Taliansku, Francúzsku, ale aj v ďalších krajinách.   Nie je čas zomrieť je prvá bondovka po piatich rokoch a štúdio chcelo uviesť tento film pre čo najväčší počet fanúšikov po celom svete. Keďže momentálne sa nedá odhadovať, ako sa vírus bude šíriť, producenti sa rozhodli pre toto riešenie.   

Na Slovensku mala byť pôvodne premiéra 8. apríla a o presnom dátume uvedenia snímky v novembri vás budeme informovať.

Režisérom Nie je čas zomrieť je Cary Fukunaga a okrem Daniela Craiga vo filme uvidíte Ramiho Maleka, Léu Seydoux, Lashanu Lynch, Anu de Armas, Naomie Harris, Bena Whishawa, Jeffreyho Wrighta, Ralpha Fiennesa a Christopha Waltza.

Súvisiace články