Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ktoré deti sa najviac podobajú na svojich slávnych rodičov?
Zdielať na

Ktoré deti sa najviac podobajú na svojich slávnych rodičov?

Len ťažko poprú svoje gény. Tieto celebritné deti na niektorých fotkách len ťažko rozpoznáte od svojich rodičov.

Scott a Clint Eastwoodovci 

Možno Scott ešte nedosiahol taký úspech, ako jeho otec, no vyzerá takmer rovnako ako Clint. Ten je aj úspešný režisér a svojho syna obsadil do niekoľkých svojich filmov.

healthygeorge.com

Rumer a Bruce Willisovci

Rumer má za rodičov hneď dvoch slávnych hollywoodskych hercov a to Demi Moore a Brucea Willisa. Rumer sa po ukončení vysokej školy rozhodla tiež pre hereckú kariéru. Na koho sa vám podobá viac? Na mamu alebo otca? 

healthygeorge.com

​Sistine a Sylvester Stallonovci 

Vedeli ste, že Sylvester má až tri dcéry? Volajú sa Sistine, Scarlet a Sophia a všetky tri sa momentálne venujú modelingovej kariére. 

healthygeorge.com

​Jane a Jim Carreyovci

Hviezda rôznych úspešných komédií má jediné dieťa. Je ňou dcéra Jane, ktorý sa rozhodla, že chce žiť bez finančnej podpory svojho otca. Jane je aj celkom dobrá speváčka, no spev ju neživí. Pracuje ako čašníčka. Napriek tomuto s otcom dobre vychádza. 

healthygeorge.com

​Maya Hawke a Uma Thurman

Už podľa mena vieme, že Maya má hneď dvoch známych rodičov. Jej otcom je Ethan Hawke, po ktorom má aj priezvisko, no výzor zdedila po mame. Súhlasíte? 

healthygeorge.com

Colin a Tom Hanks

Tomov syn Colin vyzerá, ako keby mu z oka vypadol. Síce aj Colin sa vydal na cestu herectva, ale ani zďaleka sa mu tak nedarí, ako jeho slávnemu otcovi. Nejde ani tak o to, že nezdedil talent, skôr nemal toľko šťastia. 

healthygeorge.com

​Charlie a Martin Sheen 

Títo dvaja nepotrebujú predstavovať. Martin ani nedokončil vysokú školu, aby sa mohol venovať herectvu a talent odovzdal aj ďalej. Jeho syn sa takisto stal známym hercom, ktorý mal síce veľmi zaujímavú a kontroverznú kariéru, no v niektorých filmoch bol naozaj dobrý.

healthygeorge.com

Najčítanejšie