Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Život s Charliem Sheenom nebol jednoduchý: Čím všetkým si musela prejsť jeho bývala manželka?
Zdielať na

Život s Charliem Sheenom nebol jednoduchý: Čím všetkým si musela prejsť jeho bývala manželka?

Zdroj: bravotv.com

Denise Richards povedala pravdu o živote s hviezdou Charliem Sheenom.

Denise Richards je modelka, herečka a televízna osobnosť, ktorá sa momentálne objavuje na televíznych obrazovkách v reality šou The Real Housewifes of Beverly Hills. Práve v poslednej epizóde tejto reality šou prezradila niečo málo z jej manželstva s Charlie Sheenom. 

Denise má s Charliem dve dcéry, 15-ročnú Sami a 14-ročnú Lolu. "Trochu sa teraz trápim s rodičovstvom pri mojich tínedžerkách. Myslím si, že Sami niekedy robí vecí len pre to, aby zo mňa dostala nejakú reakciu. Nie je to ľahké. Veľa ľudí si myslí, že som divoká a šialená, ale Charlie bol triezvy, keď sme sa brali, tak sme neboli tým nestabilným párom, ako si ľudia mysleli," priznala. 

heavy.com

Charlie a Denise si svoje "áno" povedali v roku 2002. V marci 2005 si však povedali zbohom a rozviedli sa. Bola to Denise, ktorá požiadala o rozvod pre Charlieho alkoholové a drogové výstrelky. Denise to donútilo rozviesť sa v šiestom mesiaci tehotenstva. "Keď som bola tehotná s Lolou, veci sa začali rapídne meniť. Bolo to pre mňa veľmi temné a toxické. Vždy som robila všetko pre to, aby som ukryla Charlieho správanie. Je veľa vecí, o ktorých deti o svojom otcovi nevedia a nechystám sa im to povedať," pokračovala. 

justjared.com

"Napriek tomu, že je to Charlie Sheen, je stále ich otcom. Nikdy som o ňom nehovorila v zlom a chcem, aby bol súčasťou ich životov, pretože som stretla mnoho žien, ktoré Charlie pobavil a veľa z nich malo problémy s otcom. A ja nechcem, aby to mali aj naše dievčatá," ukončila týmito slovami rozhovor Denise. Určite to nemala ľahké, no ostáva len dúfať, že sa po mnohých rokoch s Charliem konečne dohodnú, ako by mala striedava starostlivosť vyzerať, nakoľko to ešte stále riešia súdne. 

Najčítanejšie