Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tieto hviezdy odmietli randiť s hereckými kolegami a našli lásku svojho života pri obyčajných ľuďoch!
Zdielať na

Tieto hviezdy odmietli randiť s hereckými kolegami a našli lásku svojho života pri obyčajných ľuďoch!

V Hollywoode je zvyčajné, že celebrity randia medzi sebou, no nie všetkým to vyhovuje.

Dwayne Johnson 

The Rock si minulý rok zobral za manželku Lauren Hashian. Jej otec bol bubeníkom v rockovej kapele, no Lauren napriek tomu nemá veľmi rada svetlá reflektorov. Údajne krásne spieva, no nechcela sa stať speváčkou. Dwayne má s Lauren 2 deti. 

oprahmag.com

Zoe Saldana 

Zoe si zobrala za manžela talianskeho umelca Marca Perega, ktorý si po svadbe zobral aj jej priezvisko, aby si ju uctil. Svoji sú už od roku 2013. Spolu majú troch synov. 

closerweekly.com

​Sylvester Stallone

Jennifer Flavin to kedysi skúšala v modelingovom svete, no zistila, že táto kariéra nakoniec nie je pre ňu. So Sylvesterom si povedali svoje áno v roku 1997. Majú spolu tri dcéry a Jennifer začala podnikať v kozmetickom priemysle.

brightside.me

​Jeff Bridges

Jeff síce našiel svoju lásku pri nakrúcaní filmu, no nešlo o jeho hereckú kolegyňu. Susan pracovala na ranči, kde Jeff nakrúcal. Sú spolu už od roku 1977 a bolo to skutočne osudové stretnutie. 

brightside.me

​Christian Bale

Christianova manželka Sibi Blažić mala mierne spojenie s Hollywoodom, no nie tak, ako si asi predstavujete. Kedysi pracovala ako modelka, no potom sa stala asistentkou Winony Ryder. Christian a Sibi spolu majú 2 deti a sú svoji už od roku 2000. 

celebmafia.com

​Gal Gadot 

Gal a Yaron sú svoji už od roku 2008, čo bolo dávno pred tým, než Gal prerazila v Hollywoode. Jej nový životný štýl však nepoškodil ich manželstvo a sú ešte stále spolu. Yaron je developer a spolu s Gal má 2 deti. 

popsugar.co.uk

​Elizabeth Banks 

Elizabeth a jej manžel Max sa stretli na vysokej škole. Max sa najprv zameriaval na športovú novinárčinu, no neskôr začal pomáhať Elizabeth s jej produkčnou spoločnosťou. Pár je spolu od roku 2003 a majú 2 deti. 

brightside.me

​Mark Ruffalo 

Mark a Sunrise mali stretnutie ako z romantického filmu. Mark ju totiž uvidel na ulici a hneď sa mu zapáčila. Aj keď Sunrise mala malé úlohy v niekoľkých filmoch, neživí sa ako profesionálna herečka. S Markom sú spolu už 20 rokov a majú 2 dcéry. 

pinterest.com

Najčítanejšie