Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
7 hercov, ktorí nikdy neštudovali herectvo, no pre túto profesiu sú ako stvorení!
Zdielať na

7 hercov, ktorí nikdy neštudovali herectvo, no pre túto profesiu sú ako stvorení!

Nie všetky hviezdy majú za sebou herecké kurzy či diplom z muzických umení. Napriek tomu sú známi po celom svete.

Tom Cruise 

Tom miloval filmy, a preto sa rozhodol tomu obetovať všetko. Prišiel do New Yorku, aby sa stal herom a o 6 mesiacov na to dostal svoju prvú úlohu. V roku 1990 sa stal najlepšie zarábajúcim hercom sveta. 

brightside.me

Jim Carrey 

Jim mal veľmi zaujímavé detstvo. So svojou rodinou žil v karavane a odkedy bol tínedžerom sníval o tom, že bude úspešný. Odišiel zo školy, keď mal 16 rokov, podporoval svoju rodinu a popri tom sa zúčastňoval na rôznych kastingoch. Nakoniec sa mu podarilo získať rolu v televíznej šou zvanej In Living Color a tá mu odštartovala kariéru. Odvtedy dostával oveľa väčšie úlohy napriek tomu, že sa hrať naučil sám. 

brightside.me

​Meg Ryan 

Meg sa presťahovala z Connecticutu do New Yorku pre štúdium žurnalistiky. Zatiaľ čo bola v New Yorku, chodila na kastingy do rôznych seriálov a reklám. Objavila sa v reklame na zubnú pastu či na Burger King. V pár filmoch sa objavila aj ako komparzistka. Mala hrať vo filme Nekonečná láska, no nakoniec úlohu dostala Brooke Shields. Neskôr začala hrať v telenovele a odišla zo školy, aby mohla pracovať aj na filmoch, vďaka ktorým sa stala skutočne slávnou. 

popsugar.com

​Cameron Diaz 

Keď Cameron bývala v Californii, oslovil ju známy fotograf - Jeff Dunas, ktorý sa jej opýtal, kto je jej agentom. Keď mu povedala, že žiadneho nemá, fotograf jej dal svoje telefónne číslo, aby sa mu ozvala, keď si nejakého zoženie. Cameron sa neskôr stala modelkou pre Elite modeling agency. Začala malými úlohami a trvalo to 4 roky, kým prerazila filmom Maska. 

people.com

​Brad Pitt 

Brad Pitt mal na začiatku 325 dolárov a veľkú odvahu. Presťahoval sa z Missouri do Hollywoodu, aby sa stal hercom. Keď už bol v Los Angeles, zašiel do McDonaldu, kde našiel noviny, v ktorých sa dočítal, že hľadajú komparz do filmu. Mal šťastie, pretože sa mu to podarilo. Ďalšie štyri roky chodil po konkurzoch a pracoval ako komparz v mnohých seriáloch. Teraz je jeden z najžiadanejších hercov v Amerike. 

goldenglobes.com

​Johnny Depp 

Johnny sa presťahoval z Floridy do Californie pre to, aby sa stal muzikantom. Na začiatkoch však predával perá cez telefón a to považuje za svoju prvú hereckú skúsenosť. Jeho kamarát Nicolas Cage mu odporúčal, aby sa ozval jeho agentovi a neskôr sa zúčastnil na kastingu do úlohy vo filme Nočná mora z Elm Street, ktorú získal. Jeho kariéra sa tak začala. 

journal.hautehorlogerie.org

​Eddie Murphy 

Eddie začal ako stand-up komik už keď bol ôsmak. Po troch mesiacoch na vysokej škole bol na kastingu do Saturday Night Live a obsadili ho hneď do niekoľkých skečov. Až po filme 48 Hours začala jeho herecká kariéra naberať nevídané rozmery.

insider.com

Najčítanejšie