Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šesť hercov, ktorých poznáte ako zloduchov, no ich nevinný výzor v mladosti vás prekvapí!
Zdielať na

Šesť hercov, ktorých poznáte ako zloduchov, no ich nevinný výzor v mladosti vás prekvapí!

Niektorí herci sa proste zrodia pre to, aby hrali záporné postavy. Ako však vyzerali, keď boli ešte mladí a nevinní?

Imelda Staunton

Táto herečka hrala záporáčku a nie len hocijakú. Každý fanúšik Harryho Pottera si pri nej spomenie na učiteľku, ktorú mu z detstva pripomína. Imelda hrala asistentku Ministra mágie veľmi presvedčivo a práve preto ju mnoho ľudí nemalo rado.

brightside.me

Glenn Close

Filmová Cruella De Vil tu nemôže chýbať. Je to jedna z najlegendárnejších záporných postáv vôbec a jej smiech doteraz vyvoláva u divákov husiu kožu. 

brightside.me

​Anjelica Huston 

Jej tvár pravdepodobne vyžaruje niečo magické. Inak by nehrala vo filme Čarodejnice a už vôbec by nebola obsadená do úlohy Morticie Addams v Rodine Addamsovcov. Takto nevinne však vyzerala kedysi. 

brightside.me

​Alan Rickman 

Hoci Alan nehral záporáka len v Harrym Potterovi, jeho výzor z tejto série je legendárny. Severus Snape bol kontroverzný, mystériozný a zláštny, no nakoniec si získal srdcia mnohých. 

brightside.me

​Hugo Weaving

Záporák z trilógie Matrix s menom agent Smith vyzeral kedysi takto. Poznáme ho však aj v úplne iných úlohach vo filmoch ako Pán prsteňov či V ako Vendetta. 

brightside.me

​Christopher Lee

Christopher hral záporáka už od roku 1957 a to v snímke The Curse of Frankenstein. Rolu Draculu si zopakoval celkovo 9-krát, no v rôznych snímkach. Celý svet si ho však pamätá najmä ako Sarumana z trilógie Pán prsteňov. Christopher hral celkovo vo vyše 280 filmoch. Zomrel v roku 2015 vo veku 93 rokov. 

brightside.me

Najčítanejšie