Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Filmové scény, pre ktoré chceli herci podať výpoveď! Boli naozaj také zlé?
Zdielať na

Filmové scény, pre ktoré chceli herci podať výpoveď! Boli naozaj také zlé?

Takmer každý v práci prežíva ťažšie obdobie, kedy si povie, že toho všetkého už stačilo. Kedy sa to stalo filmovým hviezdam?

Michelle Rodriguez mala problémy pri čítaní scenáru, keď zistila, že jej postava vo filme Rýchlo a zbesilo, Letty, má zradiť Doma a začať si niečo s Brianom. Verila, že taká silná ženská postava by nezradila svoju lásku pre nejakého krásavca. Chcela z filmu odísť, no režisér zmenil scenár a pridal doňho Domovu sestru Miu. 

businessinsider.com

Leondardo DiCaprio mal viacero problémov so svojou rolou vo filme Revenant. Takmer každý vie, že Leo je vegánom a scéna, s ktorou mal vážny problém nastala, keď musel jesť surovú bizóniu pečeň.

heguardian.com

Johnny Depp sa naozaj trápil počas nakrúcania filmu Čo žerie Gilberta Grapea, pretože mu postava vo filme bola niekedy až príliš blízka. Počas nakrúcania často pil alkohol, čo spôsobilo napätie medzi ním a režisérom, ktorý nakrúcal podľa neúplného scenára. Johnnyho tiež hnevalo, že bol Gilbert veľmi krutý k jeho mame a musel jej škaredo nadávať. Po nakrúcaní herečke, ktorá hrala jeho mamu, volával, aby sa jej ospavedlnil. 

brightside.me

​Ian McKellen mal v Hobbitovi problém so zeleným plátnom. Cítil sa tak sám, že to skončilo tak, že mal na pľaci naozajstnú krízu. Režisér Peter Jackson zabezpečil, aby sa to všetko napravilo. Zamestnanci zorganizovali "Deň Gandalfa", aby Ian ostal a vyzdobili jeho stan suvenírmi z Pána prsteňov. 

medievalarchives.com

​Al Pacino síce bol za svoj výkon vo filme Krstný otec nominovaný na Oscara, no počas nakrúcania si musel vytrpieť niekoľko nepríjemných poznámok zo strany producentov tohto filmu, ktorým vôbec nesadol. Dokonca chcel kvôli nim dať výpoveď. Zastal sa ho však režisér Francis Ford Coppola a producenti sa potom stiahli. 

time.com

​Jim Carrey musel pri nakrúcaní filmu Grinch sedieť v maskérni každý deň 3 a pol hodiny. Navyše celý deň nosil veľmi nepríjemné šošovky. Jim to už takmer nevydržal a z tohto projektu chcel ujsť, no producent Brian Grazer zavolal jeho kamaráta zo CIA, ktorý strávil v Jimom celý víkend, trénoval ho a nakoniec sa Jim vrátil, aby film dokončil. 

imdb.com

Nakrútiť scénu v stokách vo filme Hry o život: Drozdajka trvalo 3 týždne. Každý herec mal na sebe kostým, ktorý vážil 10 kíl a teplota bola naozaj vysoká. To takmer donútilo Jennifer Lawrence dať výpoveď. 

brightside.me

​Počas toho, ako Michelle Pfeiffer hrala Catwoman vo filme Batman sa vracia musela mať na sebe latexový kostým, ktorý jej spôsoboval niekoľko komplikácií. Bolo pre ňu nemožné ho po niekoľkohodinovom nakrúcaní dať zo seba dole, prestávky na záchod neprichádzali do úvahy a koža ju z neho neskutočne bolela. Dýchalo sa v ňom ťažko a Michelle niekoľkokrát odpadla. 

brightside.me

Najčítanejšie