Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Títo herci nenávideli úlohy, ktoré hrali: Aké na to mali dôvody?
Zdielať na

Títo herci nenávideli úlohy, ktoré hrali: Aké na to mali dôvody?

Asi každý z nás už mal prácu, v ktorej nebol úplne spokojný. Inak na tom nie sú ani filmové hviezdy.

Robert Pattinson 

Robert je hercom, o ktorom je asi najviac známe, že svoju postavu nenávidí. Bol to práve Edward Cullen, ktorý ho donútil cítiť sa celkom nanič zo svojej práce. Mal pocit, že mu táto postava nič neprináša a myslel si, že Edward je jednoducho smiešny. Čím viac čítal scenár, tým viac ho nenávidel. A to s týmto pocitom musel nakrútiť päť filmov... 

pinterest.com

Alec Guinness

"Ak sa nepozerám na peniaze, veľmi ľutujem, že som bol súčasťou tohto filmu," napísal Alec počas nakrúcania Star Wars do svojho denníka. Herec vôbec nebol fanúšikom filmu, ani príbehu a myslel si, že je to "rozprávkový odpad". Nemal rád dialógy, ktoré ako Obi-Wan mal, pretože si pripadal starý a mimo spojenia s mladšou generáciou. 

brightside.me

​Sean Connery

Rola Jamesa Bonda mu síce doniesla slávu a peniaze, ale už sa tejto postavy nikdy nezbavil. Sean si myslel, že jeho postava Jamesa Bonda sa v živote nijako neposúva. Trvdil, že agenta 007 nikdy nemal rád a chcel ho zabiť.

cnn.com

​Halle Berry 

Halle nenávidela Catwoman tak veľmi, že sa vo filme ani nesnažila a získala za svoj výkon v tomto filme Zlatú malinu. Vo svojej reči poďakovala štúdiu Warner Bros. za to, že ju obsadili do tohto hrozného filmu. 

elle.com

Megan Fox

Nie je to úplne tak, že by Megan nenávidela rolu Mikaely vo filme Transformers, no nemala rada, akým spôsobom bola v tomto filme zobrazená. Niekoľkokrát v rozhovoroch povedala, že tento film nebol o hereckých výkonoch a Mikaela bola zobrazovaná len ako sexuálny objekt. Megan sa sťažovala aj na to, že režisér jej často kázal, aby počas hrania bola "len sexy"

brightside.me

​Jamie Dornan

Jamie hovorí, že je úplne iný, než jeho postava Christiana Greya, avšak nikdy nespochybňoval, prečo Christian robí to, čo robí. Chápal jeho posadnutie, no zároveň vedel, že v reálnom živote by s ním nikdy nevychádzal. 

cosmopolitan.com

​Katherine Heigl

Herečka priznala, že bolo pre ňu ťažké vžiť sa do svojej úlohy vo filme Nabúchaná, pretože nemala rada, ako táto snímka zobrazuje ženy. Myslela si, že muži sú zobrazovaní ako vtipní a milujúci, zatiaľ čo ženy sú vystresované a nemajú zmysel pre humor.

nickiswift.com

Jessica Alba

Jessica bola veľmi nespokojná počas práce na filme Fantastická štvorka a mohol za to najmä režisér tejto snímky. Táto skúsenosť takmer donútila Jessicu už nikdy nehrať. Režisér ju údajne neustále nútil mať jeden výraz tváre a mala sa naučiť pekne plakať. Nakoniec jej slzy dorobili počítačovo.​

pinterest.com

Najčítanejšie