Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tieto seriály zmeškali svoju šancu na dokonalý koniec!
Zdielať na

Tieto seriály zmeškali svoju šancu na dokonalý koniec!

Ktoré seriály začali skvelo, nabrali mnoho fanúšikov, no nakoniec skončili sklamaním?

Sherlock (2010-2017) 

Tvorcovia Mark Gatiss a Steven Moffat priniesli postavu od Arhura Conana Doyla do dnešnej doby a bol to veľmi dobrý nápad. Seriál mal veľký úspech a obsadenie bolo skvelé. Benedict Cumberbatch a Martin Freeman sú aj vďaka tomuto seriálu dvaja z najobľúbenejších britských hercov. Na štvrtú sériu však boli zmiešané kritiky a zdá sa, že sa tvorcovia ani nesnažili veľkolepo ukončiť tento seriál. 

ft.com

Vtierka Castle (2009-2016)

Ironický a sympatický spisovateľ Richard Castle bol partnerom serióznej a ambicióznej detektívky Kate Beckettovej. Diváci sa do nich hneď zamilovali. Počas siedmich sezón si seriál držal vysoký štandard, no posledná séria divákov jednoducho nudila. Sledovanosť klesla a seriál bol zrušený. 

Amazon.com

Prison Break (2005-2017) 

Prvé dve série získali výborne ohlasy ako u kritikov, tak u divákov, no tento štandard si už seriál naďalej neudržal.

independent.co.uk

​Dexter (2006-2013) 

Diváci boli z finále seriálu Dexter takí sklamaní, že ho označili  za najhoršie ukončenie všetkých čias. Prvá séria bola veľmi obľúbená, no zdalo sa, že seriál bol len horší a horší a posledná, šiesta, séria získala hrozné recenzie. 

Kravaťáci (2011-2019) 

Diváci sa zamilovali do každodenného života právnického tímu, no vydržalo to len päť sérií. Potom začala sledovanosť prudko klesať. Patrick J. Adams a Meghan Markle zo seriálu odišli a aj to bol dôvod nízkej sledovanosti. 

people.com

Veľké malé klamstvá (2017-2019)

Prvá séria ohromila mnohých a zdalo sa, že sme videli perfektnú minisériu. Keď však prišla druhá séria, prišlo s ňou aj sklamanie a nedokázala to zachrániť ani nová postava, ktorú hrala Meryl Streep. 

bleedingcool.com

O.C. California (2003-2007) 

Prvé dve série sú skvelým príkladom na dobrý tínedžerský sériál. S treťou sériou však scenáristi nevedeli pre hlavné postavy vymyslieť už nič nové a ukázalo sa to aj na sledovanosti. 

Amazon.com

Gossip girl (2007-2012) 

Prvá séria to odpálila perfektne. Avšak každou novou sériou sledovanosť len klesala. Mnohých napriek klesajúcej kvalite zaujímalo najväčšie tajomstvo celého seriálu a tak ho sledovali až do konca. Diváci s ním však vo všeobecnosti spokojní neboli. 

wonderwall.com

13 Reasons Why (2017-2020)

Prvá séria tohto seriálu bola skvelá a poukázala na mnoho sociálnych problémov. Finále bolo logické a skvele ukončilo príbeh. Avšak ťahať to počas ďalších troch sérií bolo hrozné rozhodnutie a nepotešilo takmer nikoho. 

whats-on-netflix.com

Najčítanejšie