Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Realita vs film: V týchto svadobných šatách zažiarili na striebornom plátne aj v realite!
Zdielať na

Realita vs film: V týchto svadobných šatách zažiarili na striebornom plátne aj v realite!

Nie všetky herečky majú príležitosť zahrať si nevestu, niektoré naopak, zažili tento pocit vo filme aj v skutočnosti.

Catherine Zeta-Jones

V komédii Neznesiteľná krutosť hrala Catherine svadobnú podvodníčku Marylin. Na jej svadbu s ďalším boháčom mala oblečené hodvábne biele šaty. V deň svojej skutočnej svadby s Michaelom Douglasom si obliekla šaty od Christiana Lacroixa.

brightside.me

Elizabeth Taylor

Vo svojich 18. rokoch sa Elizabeth vydala hneď dvakrát a to vo filme Nevestin otec a v skutočnosti. Obe jej svadby predstavovali skutočnú módu 50. rokov. 

brightside.me

​Ariana Grande

Populárna speváčka a herečka mala len 17 rokov, keď hrala nevestu v jednej z epizód seriálu iCarly. Tento rok sa vydala a mala oblečené šaty značky Vera Wang. 

brightside.me

Vivien Leigh

Svadobné šaty z filmu Odviate vetrom navrhol Walter Plunkett. V snímke sa hlavná hrdinka vydávať nechce a tak si vezme šaty od svojej mamy, ktoré sú jej veľké. Na skutočnej svadbe mala Vivien oblečený celkom obyčajný kostým a objavili sa na nej len svedkovia.

brightside.me

​Angelina Jolie

Vo filme Kauza CIA mala Angelina na sebe oblečené krémové šaty v štýle 30. rokov minulého storočia. Na svadbe s Bradom Pittom herečka ohúrila svet šatami z Atelier Versace a na závoji boli kresby od jej detí. 

brightside.me

Brigitte Bardot

Vo filme ...a Boh stvoril ženu z roku 1956, ktorý Brigitte priniesol slávu, predviedla niekoľko kúskov vtedajšej módy a medzi nimi boli aj krásne svadobné šaty. Brigitte mala svadbu v roku 1959. Obliekla si na ňu šaty od dizajnéra Jacquesa Esterela. 

brightside.me

​Priyanka Jonas Chopra 

V komédii Isn´t It Romantic mala Priyankina postava Isabella klasické čipkované šaty. Jej skutočná svadba bola v roku 2018 v Mumbai a mala oblečených hneď niekoľko šiat. Tie najznámejšie a najklasickejšie boli navrhnuté Ralphom Laurenom a posiate boli Swarovskeho krištáľmi. 

brightside.me

Grace Kelly

Jej postava z filmu Vznešená spoločnosť je z bohatej rodiny a vidieť ju môžeme aj v svadobných šatách. Ako každý vie, Grace Kelly sa stala skutočnou princeznou a jej svadobné šaty sa stali inšpiráciou pre mnohé ďalšie nevesty. 

brightside.me

​Sarah Jessica Parker

Carrie Bradshaw mala vysnívanú svadbu a jej šaty sa naozaj stali ikonickými. Na jej skutočnú svadbu si v roku 1997 vybrala čierne šaty. Urobila tak preto, že sa hanbila vyberať svadobné šaty a tak šla do obľúbeného obchodu a zobrala si šaty, ktoré sa jej páčili. 

brightside.me

Najčítanejšie