Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Herecká kolegyňa Kevina Spaceyho rozprávala o zážitku po nakrúcaní: Boli by ste s týmto v pohode?
Zdielať na

Herecká kolegyňa Kevina Spaceyho rozprávala o zážitku po nakrúcaní: Boli by ste s týmto v pohode?

Zdroj: decider.com

Herečka Mena Suvari hrala s Kevinom Spaceym vo filme z roku 1999 - Americká krása. O incidentoch z nakrúcania píše vo svojej novej knihe The Great Peace.

Kevin Spacey získal za úlohu vo filme Americká krása Oscara. Hral otca z predmestia, ktorý má krízu stredného veku a zamiluje sa do spolužiačky svojej dcéry Angely, ktorú hrala práve Mena Suvari.

.independent.co.uk

Počas dňa, keď nakrúcali scénu, kde ich postavy spolu ležia na gauči, zobral Kevin Menu do malej izby s posteľou, kde si spolu ľahli vedľa seba a pozerali sa na seba, pričom ju Kevin zľahka držal. Mena, ktorá má teraz 42 rokov vtedy nevedela, či to nakázal režisér Sam Mendes, avšak popísala v knihe túto taktiku za "krok génia", pretože to medzi ňou a Kevinom prehĺbilo vzťah. Herečka priznala, že dôvod, prečo tento zážitok zahrnula do svojej knihy nebolo, aby Kevina z niečoho obvinila. Spacey má totiž za sebou niekoľko žalôb za sexuálne obťažovanie. Mena však priznáva, že v 20-tke vôbec nepovažovala túto situáciu za nevhodnú. "Zvykla som si, že ten príbeh a ten moment s Kevinom jednoducho ukazuje, že to bol ďalší moment, kedy som ja, ako mladá žena, skončila na izbe so starším mužom. V tej situácii, to bolo intímne a bola som s tým v pohode. Bol to spoločný priestor a bolo to pochopiteľné," povedala. 

thestar.com.my

V knihe však opisuje iné príbehy zo svojho života, ktoré nedopadli ani zďaleka tak nevinne, ako príbeh s jej kolegom. Keď mala Mena 12 rokov, bola sexuálne napadnutá. Po tom, čo sa presťahovala pre kariéru do Los Angeles, sa ocitla v niekoľkých toxických situáciách. Tie mali často sexuálny podtón. Priznala, že jej pomáhali alkohol a drogy, medzi ktoré patril aj metamfetamín. V knihe však píše, že počas nakrúcania bola stále čistá. Roky terapie ju donútili sa na túto situáciu pozerať inak a momentálne pripravuje seriál inšpirovaný svojím životom. 

Najčítanejšie