Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Toto je 5 scén z filmov, kde herci v skutočnosti svoje emócie nehrali!
Zdielať na

Toto je 5 scén z filmov, kde herci v skutočnosti svoje emócie nehrali!

Zdroj: brightside.me

Musíte byť naozaj dobrý režisér, aby ste vedeli hercom vysvetliť scénu tak, aby ju zahrali bez toho, aby vôbec hrali. Niektorým sa to naozaj podarilo a niekedy zas šlo o náhodu.

Bill Murray a Dan Aykroyd

Vo filme Krotitelia duchov sa títo dvaja herci veľmi zľakli, čo sa nakoniec do filmu aj dostalo. Bolo to preto, že pri nich spadla knižnica, čo v scenári nebolo a preto túto situáciu nečakali. 

Georgie Henley

Režisér Andrew Adamson sa rozhodol mladej herečke neukázať filmový set Narnie pred nakrúcaním. A tak, keď filmová Lucy prešla cez skriňu, jej pocity boli skutočné. 

brightside.me

​Kate Winslet 

Keď Rose hľadá na chodbe Jacka ponorí sa do vody. Tá však bola ľadová a jej reakcia na ňu sa nakoniec dostala do filmu. 

brightside.me

​Tom Hiddleston

Odina si vo filme o Thorovi zahral Anthony Hopkins a jeho skutočný talent sa ukázal, keď mu režisér povedal, že scénu, keď vyhosťuje Thora z Adgardu, môže improvizovať. Jeho reč bola taká dojemná, že v skutočnosti rozplakala herca Toma Hiddlestona a táto emócia sa dostala aj do filmu. 

brightside.me

​Tom Felton 

Na konci druhého filmu o Harrym Potterovi je vtipná scéna, v ktorej Dumbledore chváli Hagrida a každý sa postaví, aby mu zatlieskal. Okrem študentov zo Slizolinu. Crabbe sa však chce postaviť, no Draco mu to zakáže. Táto scéna však nebola v scenári. Herec, ktorý hral Crabbea zabudol, že má ostať sedieť a Tom Felton ho v skutočnosti napomenul v priebehu scény. 

brightside.me

Najčítanejšie