Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Títo detskí herci nám vyrástli pred očami: Ako sa rokmi zmenili?
Zdielať na

Títo detskí herci nám vyrástli pred očami: Ako sa rokmi zmenili?

Zdroj: brightside.me

Uvedomili ste si niekedy, ako veľmi vyrástli herci napríklad zo seriálu Stranger Things? Začínali ako deti a teraz sú z nich mladí dospelí ľudia.

Finn Wolfhard

Tento 18-ročný herec sa preslávil v roku 2016 úlohou Mikea Wheelera v seriáli Stranger Things. Po tomto úspechu sa tiež objavil aj v hororovej snímke To či v dráme Stehlík. 

brightside.me

Jaeden Martell

Aj tohto herca sme mohli vidieť v horore To a o dva roky neskôr zas v komediálnej kriminálke Na nože. V roku 2020 zahviezdil v minisérii Jacobova obhajoba. 

brightside.me

Christa B. Allen

Pamätáte si toto dievča z komédie Za noc tridsiatničkou? Christa hrala trinásťročnú Jennu Rink, ktorá chcela patriť do partie obľúbených dievčat. Známa je aj zo seriálu Pomsta. 

brightside.me

Neel Sethi

V roku 2016 si zahral Mowgliho vo filme Kniha džungle. Teraz však nemá žiadne nové úlohy, na ktoré by sa pripravoval. 

brightside.me

Millicent Simmonds

Vo svojich 14. rokoch hrala Millicent v hororovom filme Tiché miesto úlohu dcérky Emily Blunt a Johna Krasinkeho. V roku 2021 sa vrátila aj v pokračovaní tohto príbehu. 

brightside.me

Hailee Steinfeld

Slávna herečka a speváčka získala skvelé ohodnotenia za svoj výkon vo westerne Skutočná guráž. Momentálne sa jej fanúšikovia môžu tešiť na seriál Hawkeye, kde si zahrá učnicu Clinta Bartona, známeho Avengera. 

brightside.me

Will Poulter

Willa si môžete pamätať ako jedného z detí z filmu Narnia: Dobrodružstvá lode Ranný pútnik, no objavil sa aj v komédii My sme Millerovci či po boku Leonarda DiCapria v Revenantovi. 

brightside.me

Najčítanejšie