Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hrali tak dobre, že ich takmer nikto nespoznal: Títo herci to dokázali!
Zdielať na

Hrali tak dobre, že ich takmer nikto nespoznal: Títo herci to dokázali!

Zdroj: brightside.me

Môžu za to aj masky, no niektoré herecké výkony zmenili hercov naozaj na nepoznanie.

James McAvoy

V roku 2005 vo filme Narnia: Lev, šatník a čarodejnica sa James premenil na Pána Tumnusa. Tohto škótskeho herca je však naozaj náročné v úlohe spoznať. Na druhej strane, ako profesor Xavier zo ságy X-Men, mu vlasov ubudlo a pre úlohu si musel vyholiť hlavu. Niekoľko divákov ho nespoznalo ani takto. 

brightside.me

Christopher Lloyd 

Kto by bol povedal, že strýko Fester z Rodiny Addamsovcov bude ten istý herec ako doktor Emmett Brown z filmov Návrat do budúcnosti? Keď si ich porovnáte takto vedľa seba, oči sú nezameniteľné, no v kine by vám to asi nenapadlo. 

brightside.me

​Joseph Mazzello

Kedysi utekal pred dinosaurami, neskôr hral v kapele Queen. Mladík Tim Murphy z Jurského parku a John Deacon z filmu Bohemian Rhapsody sú tá istá osoba a je ním herec Joseph Mazzello. 

brightside.me

​Sarah Jessica Parker 

Ďalším príkladom, kde síce dopomohol make-up, no aj skvelý herecký výkon, je Sarah Jessica Parker. Newyorčanka Carrie sa vo filme Hókus Pókus zmenila na nepoznanie a ľudia neverili, že v tejto disneyovke hrá naozaj ona.

brightside.me

​Andrew Lincoln

Vo filme Láska nebeská hral po uši zamilovaného kamaráta a málokto veril, že je to tá istá osoba, ktorá zabíja zombie v seriáli Walking Dead. 

brightside.me

Najčítanejšie