Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nevianočné filmy s vianočnými scénami: Ktorá je podľa vás najlepšia?
Zdielať na

Nevianočné filmy s vianočnými scénami: Ktorá je podľa vás najlepšia?

Zdroj: people.com

Nie každý film, ktorý sa odohráva na Vianoce musí byť automaticky považovaný za vianočný. Niektoré sa tomuto sviatku venujú len okrajovo, no napriek tomu sú ich vianočné scény nezabudnuteľné.

Protivné baby

Ikonický tanec z tohto filmu na pieseň Jingle Bell Rock sa určite zapísal do dejín vianočnej kinematografie, aj keď Protivné baby vôbec nie sú vianočným filmom. Zvážite jeho pozeranie tieto sviatky? 

Harry Potter

Vianoce jednoznačne patria aj k Harrymu Potterovi. Hoci sa film odohráva počas celého školského roka, na scény počas Vianoc sa pri pozeraní týchto filmov tešia viacerí z nás.

Pinterest

​Toy Story 

Animovaný film tu nemôže chýbať. Čo by boli Vianoce bez hračiek? Film sa končí vianočným ránom počas toho, ako si Andy rozbaľuje svoje darčeky. Pamätáte si na to? 

people.com

​Nožnicovoruký Edward

Aj tento film od Tima Burtona zahŕňa vianočnú atmosféru. Scéna počas Vianoc je naozaj magická. Peg v nej totiž nájde Edwarda, ktorý vyrába vianočného anjela z ľadu práve pre dievča, ktoré miluje.

people.com

​Mafiáni 

Ako môže mafiánsky film skutočne ukázať atmosféru Vianoc? Klasika Martina Scorseseho to však dokázala a to aj vďaka pesničke Christmas (Baby Please Come Home). 

people.com

Najčítanejšie