Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tieto snímky musí vidieť každý filmový fanúšik aspoň raz za život!
Zdielať na

Tieto snímky musí vidieť každý filmový fanúšik aspoň raz za život!

Ak o sebe hovoríte ako o filmovom znalcovi, tieto snímky už musíte dobre poznať.

Casablanca

Túžite po klasickej romantike? Tento film s jedinečnými postavami, v ktorých sa ale určite nájdete, je jednoznačne vhodnou voľbou. Táto snímka vás nikdy neomrzí. 

Forrest Gump 

Snáď neexistuje filmový fanúšik, ktorý by tento film nevidel viackrát v živote. Dá sa povedať, že Forrest Gump je skvelým filmom aj preto, že vás rozosmeje a rozplače zároveň. Tiež si kladie veľmi dôležitú otázku, ktorou je "čo je v živote vlastne podstatné?"

globstart.com

​Sám doma 

Áno, ani tento vianočný film nemôže chýbať medzi klasikami. Má originálny scenár, humor a počas zimného obdobia hreje divákov pri srdci. 

globstart.com

​10 vecí, ktoré na tebe nenávidím 

Julia Stiles a Heath Ledger sa stali zlatým štandardom toho, ako má vyzerať chémia medzi dvoma hlavnými postavami v romantickej komédií. Aj preto tu nemôže tento film chýbať. 

globstart.com

Hriešny tanec

Pri ikonických romantických filmoch ešte ostaneme. Tento film má toľko legendárnych tanečných scén, že sa ho jednoznačne oplatí vidieť len pre ne. ​

globstart.com

​Diabol nosí Pradu

Nielen móda je to, čo vás pri tomto filme ohúri. Skvelý herecký výkon Meryl Streep je len čerešničkou na torte. Snímka o náročnej kariére a aj o tom, čo všetko sme pre prácu ochotní obetovať - aj takto by sa dalo pozrieť na príbeh tohto filmu. 

globstart.com

​Matrix 

Ak milujete dobré sci-fi, tento film, najmä prvá časť pôvodnej trilógie, je niečo, čo na vašom zozname filmov nemôže chýbať. Pre mnohých sa Matrix stal najlepším filmom všetkých čias. A my sa im nečudujeme.

globstart.com

Najčítanejšie