Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
O týchto šatách sa po Oscaroch hovorí najviac! Prečo je to tak?
Zdielať na

O týchto šatách sa po Oscaroch hovorí najviac! Prečo je to tak?

Zdroj: brobible.com

O Oscarovej noci sa bude hovoriť ešte dlho. Zaujali nielen víťazi, ale aj outfity ostatných zúčastnených. Pozrite sa na tie najzaujímavejšie šaty.

Herečka Sydney Sweeney na oscarovej afterparty dokázala, že vo vintage kúskoch sú uložené poklady. Obliekla si na seba archívne šaty značky Marc Bouwer, ktoré mala na sebe na Oscaroch oblečené vtedy nominovaná Angelina Jolie v roku 2004. 

Herečka na Instagrame poďakovala módnemu domu a napísala, že jej bolo cťou obliecť si kúsok histórie. Saténové šaty boli naozaj skvelou voľbou a podčiarkli herečkinu krásu.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

ew.com

​Pri róbach ešte ostaneme. Krásnu róbu z dielne Louis Vuitton predviedla držiteľka už dvoch Oscarov, Emma Stone. Tá však návrhárov veľmi nepotešila. Takmer prvé, čo pri preberaní sošky povedala, bolo, že sa jej roztrhli šaty. Našťastie to so smiechom vysvetlila. Povedala totiž, že za to môže vystúpenie Ryana Goslinga, ktorý všetkých roztancoval piesňou I´m just Ken. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanity Fair (@vanityfair)

Svojím "outfitom" prekvapil aj John Cena. Ten prišiel oznámiť nominantov na Oscara za najlepšie kostýmy úplne nahý. Jeho chúlostivé miesta mu zakrývala len obálka. Chcel tým podčiarknuť najmä to, aké sú kostýmy dôležité. Podarilo sa mu to? 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kinosála TV JOJ (@kinosalatvjoj)

Najčítanejšie