Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Po nehode na Ibize poslal Zac Efron pozdrav fanúšikom: Takto vyzerá po hospitalizácii!
Zdielať na

Po nehode na Ibize poslal Zac Efron pozdrav fanúšikom: Takto vyzerá po hospitalizácii!

Zdroj: pedestrian.tv

Správy o hospitalizácii filmovej hviezdy obleteli svet.

Zac Efron si užíval naplno dovolenku na Ibize, až do nehody pri plávaní v bazéne. Potvrdili to aj jeho zástupcovia. Zac však teraz poslal fanúšikom netradičný pozdrav, ktorý naznačuje, že je všetko v poriadku. 

"Som šťastný a zdravý. Ďakujem za všetky pozdravy," napísal do svojho príbehu na Instagrame. Na fotke však ani nevyzerá, že len prednedávnom strávil nejaký čas v nemocnici. 

Instagram - Zac Efron

Novinka o hercovej hospitalizácii sa dostala na verejnosť v sobotu ráno. Jediné, čo vtedy jeho zástupcovia médiám odkázali bolo, že je v poriadku. 

Počas dovolenky na Ibize sa Zac zúčastnil na party v Ushuaia Ibiza Hoteli, kde sa na pódiu objavil po boku DJa Martina Garrixa. Toto sa zúčastneným podarilo zachytiť a uverejniť na sociálne siete. 

@garrixliveofficial Thursdays @ushuaiaibiza Martin Garrix Is Joined By Zac Efron! @martingarrix #MartinGarrix #GRXLive #STMPDRCRDS #Ushuaia #UshuaiaIbiza #UshuaiaIbiza2024 #UshuaiaIbizaResidency #Ibiza #Ibiza2024 #SummerTour2024 #Tour2024 #FYP #ZacEfron ♬ original sound - Garrix Live

Čo sa Zacovi v bazéne stalo sa už asi nedozvieme, dôležité je, že si môže naďalej užívať zaslúženú dovolenku. 

Najčítanejšie