Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Exkluzívne: Ako prebiehalo nakrúcanie drámy Špina z pohľadu Dominiky Morávkovej?
Zdielať na

Exkluzívne: Ako prebiehalo nakrúcanie drámy Špina z pohľadu Dominiky Morávkovej?

Úspešná herečka, speváčka a moderátorka nám v rozhovore prezradila nielen to, prečo si ju režisérka Tereza Nvotová vybrala spomedzi desiatok uchádzačiek, ale aj to, v čom spočíva sila a odkaz príbehu jej postavy Leny. Chcete vedieť, ako sa mladá mamička na túto obrovskú hereckú výzvu pripravovala? To vám prezradí Dominika vo videu:

Intímna dráma z prostredia dospievajúcich detí sa odohráva v súčasnej Bratislave. Lena je sedemnásťročné dievča, ktoré vzdoruje rodičom, zažíva svoje prvé zamilovanie, tajné nočné dobrodružstvá s kamarátmi, či magické rána pri Dunaji. Jej svet plný snov a túžob však roztriešti niekto, komu dôverovala ona aj jej rodina...

Moloko Films

Režisérka Tereza Nvotová debutovala v roku 2009 kontroverzným celovečerným dokumentom Ježiš je normálny!   Špina je jej filmovým debutom. Je režisérkou niekoľkých dokumentárnych filmov pre ČT, RTVS a v súčasnosti dokončuje jej druhý dlhometrážny dokumentárny film o Vladimírovi Mečiarovi v koprodukcii HBO. Venuje sa aj scenáristike a herectvu.

Moloko Films

​Psychologický film Špina uvidíte v slovenských kinách od 22. júna. 

Špina sa bude uchádzať o priazeň poroty počas práve prebiehajúceho ART FILM FESTU v Košiciach a to v hlavnej súťažnej sekcii: Medzinárodná súťaž hraných filmov. 

Súvisiace články