Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prešla si peklom! Reese Witherspoon prezradila tajomstvá zo svojho súkromného života
Zdielať na
Novinky

Prešla si peklom! Reese Witherspoon prezradila tajomstvá zo svojho súkromného života

Zdroj: grazia.com.au

Stále usmievavá herečka Reese Witherspoon to v živote nemala ľahké. Kedysi žila vo vzťahu s násilníkom. Aké bolo toto obdobie jej života porozprávala moderátorke Oprah Winfrey počas ich rozhovoru o filme Struny času, v ktorom obe účinkujú.

Herečka sa s týmto tajomstvom zdôverila po mnohých rokoch od ukončenia tohto vzťahu. Ešte stále je to však pre ňu citlivá téma. Podľa jej slov išlo o psychologické a verbálne domáce násilie, ktorého sa jej bývalý partner dopúšťal.

glamour.com

V októbri minulého roka mala 41-ročná herečka príhovor na podujatí Elle Women in Hollywood. Bolo to v čase, keď sa na povrch dostávali prvé sexuálne škandály producenta Harveyho Weinsteina. Reese vtedy povedala, že vo svojich 16. rokoch bola sexuálne napadnutá istým režisérom a producent jej vtedy povedal, aby o celej situácii mlčala. Aj tieto životné situácie ju presvedčili o účinkovaní v mini seriáli Veľké malé klamstvá zameranej na sexuálne násilie a problémy vo vzťahoch.

slate.com

„Rana bola hlboká a ja som bola mladá. Veľmi mladá. Nebola som tou, kým som dnes, bola som úplne iná. Zmenilo ma to od základov. Bol to ten fakt, že som sa za seba postavila,“ povedala Reese o svojom predchádzajúcom vzťahu.

Zmienila sa, že vďaka svojmu rozhodnutiu nabrala viac sebavedomia. „Opustenie takýchto situácií nie je jednoduché, je to sprevádzané pochybnosťami o sebe, najmä ak niekto poškodí vaše sebavedomie,“ pokračovala. „Ľudia, ktorí ma v tú dobu poznali mi teraz hovoria, že som iná. Nemala som žiadne sebavedomie a napriek tomu som sa za seba postavila a povedala som si, že som ambiciózna, pretože sa mi tento pocit niekto pokúsil zobrať.“

closerweekly.com

Napriek tomu, že nespomenula o koho išlo, všetko vedie k tomu, že to bol jej bývalý manžel Ryan Phillippe. V čase, keď spolu začali chodiť mala Reese len 21 rokov a ich manželstvo trvalo do roku 2006. Bývalá priateľka Ryana – Elsie Hewitt ho v súčasnosti žaluje za napadnutie. Herec ju mal údajne kopať, udrieť a zhodiť ju zo schodov, no celú príhodu označuje za vymyslenú.

Momentálne je Reese vydatá za agenta Jima Totha, s ktorým je už takmer 7 rokov.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

InTouch

​Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie