Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Johnny Depp randí so svojou právničkou: Nie je to však tá, s ktorou ho všetci spájali!
Zdielať na

Johnny Depp randí so svojou právničkou: Nie je to však tá, s ktorou ho všetci spájali!

Zdroj: theguardian.com

Herec randí s právničkou, ktorá ho zastupovala v prípade v Británii.

"Randia spolu, ale nie je to vážne," povedal zdroj pre magazín PEOPLE. Joelle Rich je londýnska právnička, ktorá 59-ročného herca zastupovala v britskom prípade proti magazínu The Sun v novembri 2020. Johnny tento prípad prehral, no ako sa zdá, získal niečo iné. 

Joelle, v poslednom známom prípade, v ktorom Johnny žaloval svoju exmanželku Amber Heard, svojho nového priateľa nezastupovala. Tento prípad pre zmenu celkovo vyhral a získal odškodné 10 miliónov dolárov, zatiaľ čo Amber získala 2 milióny. Joelle sa napriek tomu, že Johnnyho nezastupovala, na súde niekoľkokrát objavila, aby ukázala svojmu bývalému klientovi podporu. Herca počas tohto prípadu spájali s právničkou Camille Vasquez, no tá je podľa jej slov šťastná v inom vzťahu. "Hádam, že to prichádza s tým, že si žena robí dobre svoju prácu. Som sklamaná, že niektoré výstupy podporovali túto klebetu alebo že niektoré moje interakcie s Johnnym, ktorý je môj kamarát, vyzerali ako nevhodné alebo neprofesionálne. Je sklamaním počuť to," povedala Camille. 

Johnny Depp a Joelle Rich

people.com

​Johnny bol odfotený v Taliansku, ako pomáha neznámej žene s jej taškami. Fanúšikovia začali špekulovať, že by mohlo ísť o nový vzťah. Zdroj prezradil, že išlo o učiteľku francúzštiny, ktorá mu pomáha pripraviť sa na jeho nový film Jeanne du Barry. Medzi ním a touto ženou vraj nie je žiadna romanca. 

people.com

Najčítanejšie