Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na festivale v Cannes premietli taký nechutný film, že divákom prišlo zle a museli opustiť kinosálu!
Zdielať na

Na festivale v Cannes premietli taký nechutný film, že divákom prišlo zle a museli opustiť kinosálu!

Zdroj: hollywoodreporter.com

Miestnosť, v ktorej sa film premietal opustilo vyše 100 ľudí, ktorým bolo na zvracanie z toho, čo videli.

Snímka je o nadpriemerne inteligentnom sériovom vrahovi Jackovi a sleduje jeho 12 ročnú púť. Režíroval ju známy dánsky režisér Lars von Trier, ktorý bol v roku 2011 vylúčený z festivalu pre rasistické narážky a na tlačovej konferencii prejavil sympatie k Adolfovi Hitlerovi. Vrátil sa po siedmich rokoch a mnohí na tento návrat tak skoro nezabudnú. 

bbc.com

Film s názvom The House That Jack Built vyvolal v ľudoch rôzne, nie veľmi pozitívne reakcie. Zobrazuje brutálne vraždy žien a streľanie po deťoch. Na novinárskej premiére tohto filmu ľudia postupne opúšťali miestnosť a všetci sa zhodli na tom, že je príliš brutálny a je im z neho zle. Označili ho tiež ako "dvojhodinovú prechádzku peklom". Na druhej strane tí, ktorí film dopozerali až do konca, si ho nevedia vynachváliť a na záver s údivom stáli a tlieskali. Našiel sa aj novinár, ktorý videl film do konca a celú situáciu okomentoval slovami, že jeho "kolegovia tlieskaju ničomu"

imdb.com

K tomuto strhujúcemu hororu už vyšla aj ukážka, no rozhodujúci bude až samotný film, ktorý dúfajme, budeme mať možnosť vidieť aj u nás a ak nám z neho nepríde zle, posúdime či naozaj vyvoláva takú hrôzu.

Najčítanejšie