Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najlepší kamaráti Matt Damon a Ben Affleck opäť spolu: Pripravujú veľmi kontroverzný film!
Zdielať na

Najlepší kamaráti Matt Damon a Ben Affleck opäť spolu: Pripravujú veľmi kontroverzný film!

Zdroj: www.ew.com

Tento príbeh zaskočil celú Ameriku.

Matt Damon a Ben Affleck sa rozhodli opäť spolupracovať a to na filme o populárnom reťazci rýchleho občerstvenia. Títo najlepší priatelia natočia film o mužovi, ktorému sa podarilo od spoločnosti McDonald ukradnúť milióny dolárov.

28. júla vznikol článok, ktorý rozpráva príbeh bývalého policajta Jeromeho Jacobsona. Ten využil svoju prácu bezpečnostného dôstojníka vo firme, ktorá tlačila pre firmu McDonald herné karty. Ak ich človek pozbieral, mohol dostať ceny v rôznej hodnote. Jacobson mal tieto karty distribuovať do rozličných pobočiek, no tie hodnotné si nechal pre seba. Za niekoľko rokov sa mu tak podarilo ukradnúť viac ako 24 miliónov dolárov.

www.popsugar.com

​Film bude sledovať policajné vyšetrovanie "Operácia Konečná odpoveď", čo je skutočný krytý názov FBI. Zatiaľ čo Matta Damona uvidíme hrať priamo vo filme, Ben Affleck sa posadí na stoličku režiséra. Na tejto snímke pracuje scenáristické duo Paul Wernick a Rhett Reese, ktorí sa podieľali aj na populárnej akčnej komédii Deadpool. Matt aj Ben v minulosti získali Oscara za ich spoločný film z roku 1997, Dobrý Will Hunting. Podarí sa im to znovu? ;-)

Najčítanejšie