Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ako vyzerá nový Joker? Nájdete tam podobu s postavou, ktorú hral Heath Ledger?
Zdielať na

Ako vyzerá nový Joker? Nájdete tam podobu s postavou, ktorú hral Heath Ledger?

Zdroj: http://arrow.wikia.com

Joker sa do kín vráti v roku 2019 a hrať ho bude známy herec.

Režisér Todd Phillips uverejnil prvú fotografiu Jokera zo snímky, ktorá bude venovaná len a len tomuto záporákovi. Príbeh sa bude odohrávať samostatne, to znamená, že nebude nadväzovať na súčasnú rozbehnutú príbehovú líniu štúdia DC. 

Namiesto toho bude sledovať Jokerové začiatky a film sa bude odohrávať v 80-tych rokoch. Snímka je čiastočné inšpirovaná gangsterskými filmami Martina Scorseseho, ktorý je pri tomto filme aj producentom. Hlavnej úlohy sa zhostil Joaquin Phoenix. Vo vedľajších úlohách nájdeme mnoho známych tvárí, no najznámejšou je tvár Roberta De Nira. 

Treba si uvedomiť, že toto je film, ktorý sleduje život Jokera ešte dávno predtým, než si nafarbil vlasy nazeleno a tvár nabielo. Jeho meno bolo Arthur Fleck a živil sa ako neúspešný komediant. Na fotografii je vidieť, že Joaquin bol dobrým výberom pre túto úlohu a už sa nevieme dočkať, ako bude vyzerať po osudnej premene. Zo všetkých existujúcich Jokerov sa nám najviac podobá práve na toho, ktorého hral Heath Ledger. Posúďte to však sami. Film bude mať premiéru 4. októbra 2019. 

wegotthiscovered.com

Najčítanejšie