Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tretia séria Stranger Things láme rekordy: Netflix zverejnil, koľko ľudí ju už stihlo dopozerať!
Zdielať na

Tretia séria Stranger Things láme rekordy: Netflix zverejnil, koľko ľudí ju už stihlo dopozerať!

Zdroj: gq.com

Netflix uverejnil, že si túto sériu pozrelo viac ľudí za 4 dni, než iné populárne seriály za týždeň.

Podľa posledných dostupných dát si tretiu sériu seriálu Stranger Things za štyri dni pozrelo už 40,7 milióna predplatiteľov služby Netflix. Pritom táto streamovacia služba ráta za pozretie každú časť seriálu, či film, ktorý je "rozpozeraný" na viac než 70 %. 

polygon.com

Stranger Things sú tak najúspešnejším seriálom tejto streamovacej služby, aspoň pokiaľ rátame zhliadnutia. Netflix tiež uverejnil, že už 18,2 milióna predplatiteľov stihlo tento 8-dielny seriál úplne dopozerať. Pre porovnanie, v apríli si za jeden mesiac pozrelo komiksový seriál The Umbrella Academy 45 miliónov divákov, v januári sa zasa darilo seriálom Sex Education a You, ktoré za prvý mesiac videlo 40 miliónov predplatiteľov. Stranger Things však tieto čísla dosiahli skôr, než ubehol jeden týždeň. 

ew.com

V roku 2017 si celú druhú sériu Stranger Things pozrelo za týždeň 8,8 milióna amerických divákov. Netflix však v minulosti takmer vôbec neuverejňoval takéto dáta, no odkedy im počet predplatiteľov stúpa, majú sa čím pochváliť. Momentálny počet predplatiteľov na celom svete je 149 miliónov. Tí z vás, ktorí už videli poslednú sériu tohto tajomného seriálu viete, že pri štvrtej sérii možno prekoná aj sám seba a počet vzhliadnutí bude ešte vyšší. 

Najčítanejšie